25 Май, 2019 10:59 4 616 8

Засекретиха делото за убийството на милионерката Виолета от 2009 г.

  • съд-
  • дело-
  • убийство-
  • виолета балабанова

Медиците не успели да спасят жената и тя издъхнала от тежките рани

Засекретиха делото за убийството на милионерката Виолета от 2009 г. - 1

Делото и мярката срещу 32-годишния Здравко Дечкин, обвинен в убийството на 57-годишната Виолета Балабанова, ще се гледа при закрити врати, съобщава в. "Марица".

Това реши съдия Иван Бонев, който прокуди всички журналисти от съдебната зала.

Засекретяването на делото беше поискано от адвоката на Дечкин Славчо Николов, който заяви, че ще бъдат обсъждани лични подробности от живота на жертвата и обвиняемия.

Припомняме, че трагедията се разиграла на 30 септември 2009 г. Вдовицата вечеряла със сина си, който я закарал до кооперацията, в която живее. В тъмното там я чакал съучастникът му Здравко. Той се опитал да изтръгне чантата ѝ, но когато усетил съпротива, започнал да я ръга с нож в корема.

Медиците не успели да спасят жената и тя издъхнала от тежките рани. Подозренията на полицията веднага паднали върху сина ѝ Георги, който наследил всичко, но доказателства не били събрани. Младежът разпродал имотите и го ударил на купон. Изпил и наследството на баба си, а когато през 2011 г. обеднял, опитал да се самоубие. Година по-късно Георги загинал, след като се разбил с мотора си в Слънчев бряг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Yummy бийч

    9 23 Отговор
    Путин е бил гадже с Корнелия Нинова
  • 3 Лало БСП комика

    7 26 Отговор
    Аз съм крадливо к***** депутат от БСП и съм най-големият боклук на Пирдоп

    Коментиран от #7

  • 4 Див селянин

    30 5 Отговор
    Абсолютно всички електронни медии, в които може да се коментира, са налазени от гербави тролове, които пропагандират. Редно е модераторът да им банне ип адресите, защото заливат всичко с помия.

    Коментиран от #5

  • 5 месара

    7 15 Отговор

    До коментар #4 от "Див селянин":

    ако пропагандираме за бсп няма да недоволстваш, а селянче диво!
  • 6 абе

    8 11 Отговор
    виолета как е станала милионерка? най вероятно е спонсорирана от бсп, вечерта никоя, сутринта милионерка! имаше един дето назначаваше определени хора за милионери, беше член на бкп.
  • 7 Antymediator

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Лало БСП комика":

    Добре, че другарите са с нисък интелект и гласуваха първосигнално - 10-10, та извади луд късмет.
    Другите в листата преди него, на местата до 10 се бяха изръсили, т. е. платили но не ги огря.
    Младежа понеже е с много висок партиен,, морал,, не сдаде мястото и твърдо се абонира за една добра заплата, която няма кой друг да му я даде.
  • 8 Гест

    0 0 Отговор
    Тоя Георги Балабанов работи във Виваком на бул. Гоце Делчев в София, до сладкарница Неделя срещу пазара в Красно село. Страшен мръшляк е спор няма.