Last news in Fakti

22 Август, 2019 16:41 3 285 3

Задържаха единия от мъжете, разбили монокъла в Бургас (ВИДЕО)

  • монокъл-
  • телескоп-
  • морска градина

На 7 август крадците отмъкнаха 302 лева на монети от атракцията в Морската градина

Задържаха единия от мъжете, разбили монокъла в Бургас (ВИДЕО) - 1

По искане на Районна прокуратура – Бургас, съдът задържа под стража Станимир К., обвинен в кражба на пари и вещ, разположени в телескоп, който е собственост на Община Бургас

По искане на Районна прокуратура – Бургас, съдът задържа под стража Станимир К. Той е обвинен за това, че на 07.08.2019 г. в гр. Бургас, от телескоп собственост на Община Бургас, при условията на опасен рецидив, в съучастие със Стоян В. (вече с наложена марка за неотклонение „задържане под стража“), действайки като извършител, чрез унищожаване на преграда – счупване на ключалката на метална кутия и чрез използване на техническо средство, отнел чужди движими вещ – метална кутия на стойност 442 лева, ведно с парична сума от 302 лева, без съгласието на собственика им и с намерение противозаконно да ги присвои.

Според прокурора, налице е обосновано предположение за това, че Станимир К. е извършил престъплението, в което е обвинен. Представителят на държавното обвинение е категоричен, че Станимир К. може да се укрие или да извърши ново престъпление.

Съдът прие мотивите на прокурора и задържа под стража обвиняемия. Определението на Районен съд – Бургас подлежи на обжалване пред Окръжния съд в града.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 луд

    0 7 Отговор
    На клипа всеки може да е! Ако са оставели отпечатаци !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.