Last news in Fakti

17 Юни, 2012 14:33 3 197 3

Митьо Очите няма наследник

  • митьо очите-
  • димитър желязков-
  • цветан цветанов
Митьо Очите няма наследник - 1
Снимка: БГНЕС

Няма конкретно име, което да бъде посочено за наследник на Митьо Очите по морето и да се свързва с лидерство и организирана мрежа от дилъри. В Бургас министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов категорично заяви, че МВР няма да допусне да бъде запълнен вакуумът на пазара за дрога, предаде Дарик. Той посочи, че според данни от Интерпол организираната престъпност е доста мобилна и групи наркодилъри се придвижват из целия Европейски съюз.

Затова МВР предприема действия на регионално ниво - всички известни представители на организираната престъпност да бъдат предавани на съседни области или съседни държави, когато те се придвижват, за да извършат престъпна дейност.

Несебърският бос Димитър Желязков - Митьо Очите излезе от затвора, след като изтърпя присъдата си за наркоразпространение по Черноморието.

В летния период голяма част от тези представители на организираната престъпност се стремят да отидат там, където има повече поток от туристи. По думите на министъра, на организираната престъпност няма да й бъде позволено да диктува туристическия сезон или туристическия бизнес.

"Вие видяхте каква беше реакцията на министерството с един от емблематичните инвеститори в Бургаски регион Брендо и това, което направихме. Преди година и половина надали някой щеше да си представи, че това е човекът, който организира наркотрафика от Южна Америка за Европа - 40 тона годишно, заедно с италианската мафия", посочи Цветанов.

Евелин Банев – Брендо бе заловен при международната операция „Кокаинови крале”, осъществена съвместно с Италия. Счита се, че той бил на високопоставено ниво в пирамидата за трафика на дрогата.
Министърът на вътрешните работи присъства на представянето на проекта на община Бургас за превръщане на бомбоубежището в морската градина в туристическа атракция. Очаква се до месец МВР да прехвърли на кметството собствеността върху скривалището, за да може общината да кандидатства за европейско финансиране.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кик

    1 3 Отговор
    как ше нема бе?аааа цеци цецииии нали боко завзе всичко

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 дебре

    0 0 Отговор
    дали няма наследник..нека се пробва някой шанаджия в несебър и да видиш как след 3-4 дена са му счупили ръцете нямал наследник той..точно в момента започва силния сезон такаче няма как очите да е оставил нещата така.не се излагай цветанней!