Last news in Fakti

28 Ноември, 2019 08:20 56 442 81

Това е мъжът, накарал банкерка да свие 1 млн. лв.

  • варна-
  • банкерка-
  • мъж-
  • монтана

Жената постоянно му пращала пари въпреки болните си родители, които имали нужда от грижи

Това е мъжът, накарал банкерка да свие 1 млн. лв. - 1
Снимка: Shutterstock

Нови горещи подробности дойдоха от морската ни столица за крупната банкова измама, която бе засечена във Варна и за която първо БЛИЦ съобщи.

Зад решението на банковата служителка да посегне на парите на клиентите на банката стои фатален мъж измамник от Монтана. Жената постоянно му пращала пари въпреки болните си родители, които имали нужда от грижи.

Медията ни припомня, че по-рано днес стана ясно, че вложители в голяма банка са били измамени с близо милион лева. Стана ясно, че 38-годишна банкова служителка е била задържана вчера във Варна заради присвояване на 1 млн. лева от сметки на клиенти. Парите са превеждани в сметка.
Сигнал за престъплението са подали от самата банка. Това съобщи на извънреден брифинг окръжният прокурор Красимир Конов.

„Служителката е изпълнявала длъжност за банкиране на дребно. Инициалите ѝ са Н.Г.Й“, добави директорът на ОД на МВР комисар Даниел Пашов.
Служителката в българска банка е задържана за 72 часа. Според наши източници и двамата родители на банковата служителка са болни. Самата тя е стара мома и, най-вероятно, това е станало причината измамник от Монтана да успее да я върти на пръста си цели три години.

По наши данни отчаяната за внимание и ласки жена, която е на 37 години, се е оплела в мрежите на измамника, с който се е запознала по интернет и дори никога не била виждала. Жената разполагала само с три негови снимки.

Известно е, че той е започнал да мами жената преди 3 години по различни поводи, за които все му трябвали пари. Една от версиите е, че трябвало да си оправи проблемите с лихвари.

Първоначално жената изпратила на мъжа всичките си спестявания, а след това и спестяванията на родителите си.
Виртуалният приятел се представял като Мирослав Михайлов, но разследването е установило , че това не е истинското му име. Той карал банковата служителка да адресира колетите на името на Сергей, който уж му бил братовчед.

Също така тя и баща ѝ са теглили кредити, за да задоволят финансовите апетити на измамника. Според наша информация, общата сума на личните средства, изпратени му от измаменото семейство, възлизат около 60 000 лева. Жената му ги изпращала в колети чрез куриерска фирма.

След като всичките източници на финансите на семейството били изчерпани, старата мома решила да посегне на парите в сметките на клиентите на банката, само и само да запази връзката си с мъжа от Монтана.

Също е известно, че самото семейство е в много тежко положение. Майката на банковата служителка е болна, а баща ѝ е с два ампутирани крака.
В момента властите проверяват нейната версия.
Според някои източници, въпросният мъж от Монтана вече е задържан и сумата от 30 000 лева е иззета.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 80 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 град козлодуй

    126 9 Отговор
    като ало мафията а по принцип старите моми са фригидни как ще се влюби а на камерата на компа слага фалшиви снимки има шарани има тарикати но не се ли е замислила образована жена е че това е вьдица кльв

    Коментиран от #36, #45, #81

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Будалата

    151 38 Отговор
    Има ли някой да се чуди защо ало измамници те вземат толкова пари от глупавите хора. И тоз случай е показателен. Има много прост народ. Но не е за учудване щом избират една Тиква да ни управлява.

    Коментиран от #18, #31, #55, #69, #73

  • 7 Behemoth

    110 16 Отговор
    Ами според мен родителите и са виновни ,вкопчили са се в нея и са и объркали живота...всичко останало са подробности на прехода...

    Коментиран от #23

  • 8 русенец

    114 12 Отговор
    Интересни хора работели в банките. Някакъв подбор на служителите не се ли прави?!
  • 9 русенец

    175 8 Отговор
    Интересен контрол има в банките - три години някой точи сметките и... нищо. Изобщо интересни банки имаме последните 30 години.

    Коментиран от #74

  • 10 Вуте

    88 12 Отговор
    Това са плодовете на тишината в спалнята...
  • 11 гост2

    71 10 Отговор
    Клецането е в същината на проблема...

    Коментиран от #61

  • 12 еш па тоа

    94 2 Отговор
    Заглавието няма нищо общо със статията!
  • 13 Русуфил

    165 6 Отговор
    "Това е мъжът"

    - няма снимка.

    Доообре.
  • 14 Гост 2

    29 5 Отговор
    Марче , не давай квалификации на хората , не е хубаво .
  • 15 Никой

    74 5 Отговор
    Не го ли виждате, бе, много е готин!?
  • 16 Гост

    55 5 Отговор
    Ами явно наистина е лош материала в държавата ни,а и не случайно се казва-Калпав народ,калпава държава.
    Тази случка е направо трагична показвайки колко наивни са хората и до какво води интернет комуникацията.
  • 17 ОТ ТЪПА ПО ТЪПА Е ТАЗИ

    110 5 Отговор
    ПРЕДСТАВЯМ СИ КОЛКО ЕЙ ТАКИВА ДЕПРЕСИРАНИ ОТКАЧАЛКИ РАБОТЯТ В БАНКИ И ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ И СЕ ДЪРЖАТ ОТВРАТИТЕЛНО С КЛИЕНТИТЕ НО В СЪЩОТО ВРЕМЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ПОДОБНИ ИЗМАМИ И КРАДАТ ОТ ХОРАТА САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА СВОИ ОБЛАГИ...ТРИ ГОДИНИ ДА ТЕ ЛЪЖАТ И ДА НЕ СЕ УСЕТИШ ЕГАТИ И БАНКОВИЯ СЛУЖИТЕЛ...

    Коментиран от #71

  • 18 Читател

    16 5 Отговор

    До коментар #6 от "Будалата":

    Твоят правопис потвърждава думите ти.
  • 19 Като го гледам

    51 3 Отговор
    този на снимката, ми изглежда познат...И е завлякъл доста други жени, според мен. Но че е красавец, безспорно!!!
  • 20 Обективен

    108 14 Отговор
    Последно "старата мома" на 37 или на 38 години е? И кое ви дава право да използвате таква категория? На тези години, една жена съвсем не е стара, че дори не е и зряла. Изобщо, ако си на 25 години и си учил в НБУ (на Сорос) журналистика, никой не ти дава право да наричаш хората.
    Да, тази жена е била лековерна и да, тя ще си понесе наказанията (затвора е най-малкото от тях). Да, тя ще трябва да има много здрава психика за да издържи на мисълта, че е била мамена и е оставила болните си родители, които едва ли повече ще види, дори.
    Не сме ние хората, дето да я съдим! Още по-малко да я наричаме!
    И това ви го казвам аз- един мъж на 33 години.

    Коментиран от #24, #70

  • 21 Епилаторът

    20 3 Отговор
    Айде молим, защо не го е казала там, където трябва..!
  • 22 дддд

    20 2 Отговор
    ужас по добре си мълчете да не ви срещне мечката, как може
  • 23 Браво

    12 7 Отговор

    До коментар #7 от "Behemoth":

    Може би най-смисленият коментар, който съм виждал в този сайт
  • 24 Така е

    41 6 Отговор

    До коментар #20 от "Обективен":

    И много грозно е това, което писали, че жената била жадна за ласки
  • 25 Чечерин

    21 35 Отговор
    Интелесното е, че такива като теб, които се имат за умни и компетентни, а на практика са най-обикновенни тарикати, хлътват в измамите и с двата крака. За възрастнитге хора и измамите с парите не говоря, защото там има старческо оглупяване и нещата са на медицинска основа. Говоря за такива, като теб - клавиатурни специалисти, които са вещи по всички възможни теми, но определено имат комплекс за малоценност от Бойко Борисов. Комплексът е ясно изразен, защото човекът израстна от обикновен офицер от "Пожарна безопасност и защита на населението" и днес е Министър - председател и то за пореден мандат. Егото ти не може да преглътне, че обикновен човек се е издигнал до фактор в международната политика и има харизма, която хората харесват. Ти /позволявам си да пиша на "ти" само защото наричаш и моя Премиер - Тиква, с което не заслужаваш учтива форма на обръщение / никога няма успееш дори на много по-ниски нива. Пречи ти самочувствието без покритие, което имаш. Продължавай да се помпаш с клавиатурата по всички теми. Единствения ефект от това е генерирания трафик във "Факти" За теб ефект няма. За останалите, които четат има, но той е обратен на този , който очакваш.

    Коментиран от #62

  • 26 Телефончету

    3 5 Отговор
    Квалификациите са дадени, първо от някои, това е още по зле...! (Ковралъка и,, красотата,, краси някого...!)
  • 27 Тая е много малоумна жена

    12 3 Отговор
    То като синпрост като хралупа няма кво да те спаси:-)
  • 28 4567890

    63 2 Отговор
    СЛУЖИТЕЛ ДРЕБНО БАНКИРАНЕ . НЕ МИ СА МИСЛИ ЕДРОТО БАНКИРАНЕ КВО БИХА ОТКРАЛИ!
  • 29 На работа ли си бе...?!

    31 5 Отговор
    Боже, че 38 г е най хубавата възраст, аз съм на двойна възраст и се мисля на 15г,..!(Но не е хубаво да, се крадат чужди неща, било и пари...!)
  • 30 СпасЪ

    42 3 Отговор
    Тази история ми напомня за филма "Опасен чар" с Тодор Колев.
  • 31 ДО 6

    18 39 Отговор

    До коментар #6 от "Будалата":

    Най-тъпото изказване. Спрете се хора, когато главата ти е празна и не я използваш по предназначение, това е резултатът. Кандидатирай се ти, щом пращиш от ум. Виновен е женият контрол в банката. Колкото до ББ, никой не е направил толкова много за Б-Я като него. Факт неуспорим. В Италия, Гърция какви ужасни наводнения и земетресения ги сполетя, но те са силни и европейски хора. А в Б-Я бъка от искащи, неграмотни и мързеливи плазмодии
    Япония цунами. За простите, неграмотните и късопаметните, все някой им е виновен. Това е избиване комплексите на неграмотните паразити. Ограмотете се, работете и най-вече в/ху себе си. Животът е такъв, какъвто си го направиш. Ако не е ББ, до сега соц.комунистите да да изпразнили хазната. Ако не умееш да оценяваш малките постижения, да ги оценяваш, ще си с бедна душа до края на жалкият си жив отец.

    Коментиран от #37, #46, #48, #56, #58, #67

  • 32 ....

    38 3 Отговор
    Абе кво и се връзвате на тая, лъже като дърта циганка схемата е ясна. И тоя прокурор тъп ли е малумен ли е. Утре и аз ще открадна някви пари и ще се оправдавам че съм ги дал на някой си дето не познавам и че родителите ми са много зле и незнам си кво, чак и бащата теглил кредит да ги дава на непознатия бъдещ зет, който никой не го е виждал. Айде стига с тия глупости, кражбата е доказана че тая фъшкия е откраднала парите и да си поема последствията. А това че ги е пращала на някой уж "непознат", че няма да си ги държи в къщи или в нейната банкова сметка.

    Коментиран от #42

  • 33 Ха ха ха

    25 4 Отговор
    " Стара мома " ?!? Вие не сте у ред ..
  • 34 Грую

    25 1 Отговор
    Тука е България бре моме! Опре ли някой ей така за черните му очи да ти поиска пари, то значи това си е чиста измама, гаранция! И това банкер да го не знае! Как са те назначили или нещо шикалкавиш и си знаела, какво вършиш, защо го вършиш и каква ще ти е файдата от тази кражба ама сега се оправдаваш, че онзи бил серсемин?
  • 35 Жоро

    23 2 Отговор
    И кой е мъжът, че то май тука никой не разбра.

    Коментиран от #38

  • 36 В кауша

    26 2 Отговор

    До коментар #2 от "град козлодуй":

    И тя е замесена в таз яка схема да не се прави на мотика
  • 37 ???

    26 6 Отговор

    До коментар #31 от "ДО 6":

    То на Б. Б. щото никой друг не му е виновен. Като има успехи -АЗ, АЗ..., като няма комунистите му виновни.
  • 38 ???

    5 1 Отговор

    До коментар #35 от "Жоро":

    Оня от горната снимка. 😀
  • 39 незнайко

    25 9 Отговор
    СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ СТАТИИ КОИТО НЯМАТ КАПКА ИНФОРМАЦИЯ ! Служителка, крупна банка, измамник и прочее ! ТОБА Е КРУПНА ЛЪЖА !!! Кой болен мозък го измисли за да оправдава липси от 1 милион в банката ??? Това нова разработка на ГЕШЕВ ли е ???
  • 40 112

    11 4 Отговор
    Редно е много внимателно и задълбочено да се гледат при тяхното назначаване, но знае ли се. Влизаш и пари те блазнят, има си психиатри. Сега ще я изкарат луда и ще я освободят от присъда, направо в 4 километър. Нормален млад човек едва ли, болен мозък е старата мома на 37,38.стари моми и ергени са. Не е обидно. Не се обиждам. Обидно е да крадеш.те ще се оправят и за тях ли да мислим. Да е мислила пратката. От Варна, ако си от някое село от балкана, не виждало хора, а само животни и спиш при тях, но прошка.. Без коментар за прошката... Пълно е с психо болни на тази възраст,, кукувци
  • 41 Помия

    20 2 Отговор
    Голяма журналистика, пишете поне банката хората да знаят за какво става дума и да проверят и техните сметки.
  • 42 В кауша

    18 2 Отговор

    До коментар #32 от "....":

    Най-добрият коментар #32 схемата е супер.И да е по шик първо са дали тяхните пари после са взели кредит,с парите които е крала е обслужвала кредита а тоз като го хваната ще му пръднат на К....а.Няква му е давала пари без да са се виждали той човека не е знаел че тя работи в банка.Той и е искал на заем и тя му е давала.Аз ако искам от някой софиянец 100бона и той ми ги изпрати до Пловдив в кутия за обувки това прави ли ме измамник Не.Аз съм поискал той дал.Ей сега с парите които са гушнали по един адвокат и са 6+ но да изтеглят кредит за по-готин завършек на схемата.Сега ще видите че тоз няма нищо защото е дал парите на някви лихвари дето уж са му опирали патлак.

    Коментиран от #79

  • 43 кйдфйхжф

    16 3 Отговор
    Куриерските фирми не се интересуват от пратките, които получават. Интересуват се от ЕГН на изпращача и получателя. Превърнали са се в събирачи на ЕГН!
  • 44 кйдфйхжф

    21 4 Отговор
    Много е грозно да слагате епитети от типа на "стара мома". А квалификации за монтаския измамник няма, нали?
    Ако ситуацията беше обратната- мъж изпраща 3 год. пари на непозната жена, тук щеше да ври и кипи срещу жената.
    Много ли е стока тоя мъж, който 3 год. иска пари от жена?
    За това ли използва социалните мрежи?
  • 45 Блаа

    21 1 Отговор

    До коментар #2 от "град козлодуй":

    А кой Ви каза, че в банките работят образовани и почтени професионалисти...там работи вече Сульо и пульо с връзки и роботи, на които им е забранено да мислят и да спазват професионална и човешка етика. Нивото в банките вече е като на фирмите за бързи кредити. Близък на семейството така изгоря в Алфа банк от едно момченце, назначено с връзки, що дела, що години и съдилища докато се свърши.

    Коментиран от #75

  • 46 :D:D:D:D

    7 4 Отговор

    До коментар #31 от "ДО 6":

    Класически пример за "вижда сламката в окото на другите, а колът в своето-не" Пишеш за грамотност, а всъщност успя ли да прочетеш повърнята, която си избълвал?
  • 47 Бай Хой

    7 3 Отговор
    Къдя е таз стара мома - грозна и дебела ли е :D
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 vasik atanasova

    12 4 Отговор
    моля напишете името на банката

    Коментиран от #50

  • 50 Гошо

    9 4 Отговор

    До коментар #49 от "vasik atanasova":

    Уникредит

    Коментиран от #72

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Шаран БГ

    11 3 Отговор
    Този народ окончателно изтрещя........
  • 53 Бай Хой

    13 1 Отговор
    Бай Цецу източи 7 милиарда от КТБ - никой не го арестува :)))
  • 54 Ангелова

    3 5 Отговор
    Най-смисления коментар е на № 31. И очевАдното е че тъпанарите щракат минуси!!
  • 55 Ангелова

    5 9 Отговор

    До коментар #6 от "Будалата":

    Вярно си се определил "будалата" щом все ББ ти е в устата!! За щяло и нещяло!!!
  • 56 Ивко

    3 2 Отговор

    До коментар #31 от "ДО 6":

    😁 Батко неам висшО ама че те пръснем на секой вид спорт 😀 Те висшистите обикновено са комплексарите от село без призвание. Няма как брат, ти си си играл с кравите, сега адвокат ще ставам 🙌😁❤️
  • 57 ххх

    7 4 Отговор
    Кейт Мидълтън е на 38 години и роди,а сега чака второ-това не са ви 50-те години,където жените на тази възраст бяха с 2-3 деца.. и вече остаряли...ТОВА Е 21 ВЕК...Жени и на 60 г.раждат,като се има предвид липсата на всякакъв интерес към създаване на семейство в Б-я и само съжителстват младите хора,за какво говорим...
  • 58 Бачо Киро

    12 4 Отговор

    До коментар #31 от "ДО 6":

    Човек, който пише "неУспорим" и обяснява колко много Бойко е направил ЗА народа въобще не може да претендира за образованието на другите.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Пурко

    6 2 Отговор
    Марийчеееееееее, и кой е мъжът???????
    Ясно е само едно....тая 38 годишна и възпитана...........на мама дъщерята...........този НЯКОЙ й е обещал да й скъса химена. И тя чака и праща пари.............3 години.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 вложител със скъсан потник

    3 2 Отговор
    Много добре ви пазят парите банкерите !
    Изключително интелигентни са , като тази банкерка !
    Умни до безумие !
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 сорос от каспичан

    3 3 Отговор
    евалла на виртуалния тъпкач кой знае как са се порели на камерии и какви мръсотиии са си говорилиии 1 милон лева хаах
  • 66 Гост

    0 1 Отговор
    Мъж или жена случаят е за психиатър но и психиатри в България и те луди за пари. Върти се в един омагьосан кръг, та и децата на България невинни и те пострадаха от безработни и кражби по върховете и надолу.
    Малоумна мадама. Ако си стар, болен мозък, но и пак не бих простил, наивност. От голям град си ма моме, грехота е ние от изостанали краища да те получаваме, ако е достоверна информацията е редно не с пари да ги назначават, а пдихотест от квалифицирани кадри, но и кой ли ще се върже да работи за 600 лева, имаме познати и ни се оплакват от ломинисцентното осветление, добре че мъжете ни работят на запад и докато се научат напуска и затова нещата не вървят в България. Както е разградиха, така и да си я оправят либералите, ние сме от консерваторите. Чао и умната драскачи. Лягай ставай честно, за да ти е бистра глави а. Винаги се е крало, и при живково. И сега разбирам, защо сме бедни, защото родителите са имали възможност, но не са крали, а ръководител ката е изнасяла с тонове топове платове. Весела вечер хахаха
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Тест

    4 2 Отговор
    Май не е пратила всичките пари. Щом и самата решила да се глези.
  • 69 Стефан

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Будалата":

    Не до това , кой ни управлява, а до това колко сиво вещество е останало в главите на хората, до това колко са образовани!!!
  • 70 Луд

    1 2 Отговор

    До коментар #20 от "Обективен":

    На 38 години трябва да има деца който след 3-4-5 години ще завършват учиилище.Да познали ,че и ти нямаш семейство и се успокояващ, че ние е късно.Ами действайте бе хора.До 50 години ли ще избирате.

    Коментиран от #76

  • 71 nona

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "ОТ ТЪПА ПО ТЪПА Е ТАЗИ":

    Mnogo pravilno ,ey takiva prosti i tipi gi vzemat na rabota koito sa tolkova nagli ,otivash s parite si v bankata i te pravyat na nishto, kak ste posyagash na cujdi oari hayde sega v zatvira da ti doyde akila v glavata,
  • 72 vasik atanasova

    0 1 Отговор

    До коментар #50 от "Гошо":

    ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ГЕШ !
  • 73 Доко

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Будалата":

    Ти не си будала.По лошо ти си жив тъпанар.
  • 74 Николай

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "русенец":

    тя не е гепила манги от банката а от сметките на вложителите, има хора с много пари които не си следят движението по сметките

    Коментиран от #78

  • 75 Ияан

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "Блаа":

    Да работодателите са за линч само със връзки и послушни роботи служители без лична и проф.етика обща култура опит в живота незаинтересовани или любезни но гледащи изгодата си.Б.Б имаш ли власт имаш възможностите за всичко имаш ли я на най високо равнище можеш.Нашата народопсихология е такава да се възползваме от власта дори от поста си
  • 76 Тинка

    0 0 Отговор

    До коментар #70 от "Луд":

    Тъй е действайте но има проблеми много без възможности работят но нямат и при мъжа и при цената от това че живеем ядем отрови няма годни сперматозоиди и по рано стават негодни и яйцеклетките и как ще сте бе т.е няма годен матриал
  • 77 Тинка

    0 0 Отговор
    Не бъркайте живота на Кейт Мидълтън и всичко което се прави за една такава жена със живота дори и на най богатата една наша или най богатата наследница на 38години в БГ, вие първо ясно ли ви е че тя е богаташка дъщеря и то в Англия второ знаете ли какво е синя кръе титла и какво може би ще се направи за живота и здравето на 10семейства в света и какво не на толкова много богаташи първо 10семейства кралски династии после 10най първи богаташи и после за други милионери милиардери а те не са малко но за тях няма да има здравни грижи като за тези първите,затова не сравнявайте глупаво жена на38от кралско семейстяо и английското със една наша на38г.
  • 78 Росен

    0 0 Отговор

    До коментар #74 от "Николай":

    Да така е
  • 79 Гошо

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "В кауша":

    Да обаче малко не си прав ще разследват със какви средства е ремонтирал къщата и обвинението и нейният защитник на банкерката ще пледира че е подведена със цел облагодетелстване-измама т.е та и година -две да й намали за нея е от полза,ухажора за да се отърве ще каже че не знае естествено от къде са й тези пари имала ,дала но ако разровят кореспонденцията им и тя му е писала че е служител в банка че има болни родители че не е от заможно семейство има си умисъл и във неговите действия.А служителката наистина си е за длъжностно присвояване кротичка,тихичка ама на всеки боже във това голееемо село Варна е и на всички сега то българина е по модата и иска маркови парцали сега и да бриле на лукс круизи,знайте ли че от декември във Варна на обед тези служители които излизат от офисите да хапват по обед масово гояорят че почивките за круизи,Малдиви Сейшели,о.Пукет,Тайланд а сега и Египет и Дубай станаха много модни та че вече са изкупени и февруари бегат за 10-14дни на топличко там,я вижте куцо и сакато вече почна да публикува снимки на себе си от Египет качено на някоя камила във Фейсбук
  • 80 Ален делон

    0 0 Отговор
    каква измама бре тази се прае на ущипана сега,тя обиколила целия свят екскурзии на екзотични места билети за шампионски лиги скъпи хотели а нямала време да отиде до монтана..хахахах хахаха всичко друго но тази версия просто няма как да се приеме на сериозно,точно тя си е баш мозака на схемата
  • 81 Ален делон

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "град козлодуй":

    точно така си е само че като помислиш малко тази жена е обиколила всички райски кътяета по света скъпи хотели круизи маркови бутикови парцали ..че е дала някакви пари на циганина е дала но мисля че голямата сума си е изхаряила лично тя и сега се правеи на жертвеното агне..хади хънъм за 3 години секс на камерите веднъж тя не можа да отиде до монтана хахахахах версията и много ефтинка и тънкажна няма как да издържи в съдът да си полежи 15 години в затвора и да и дойде акълът