Last news in Fakti

25 Април, 2020 10:10 4 042 26

Обвинените за побоя над Слави Ангелов действали по поръчка

  • слави ангелов-
  • поръчители

Доказателствата, които сме събрали, категорично сочат тяхната вина, каза главният секретар на МВР

Обвинените за побоя над Слави Ангелов действали по поръчка - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

Трима души се изправят пред съда за жестокия побой над журналиста Слави Ангелов – боксьорът Бисер Митрев и братята Николай и Георги Асенови. Според разследващите те са виновни за престъпно сдружение, за причиняване на телесни повреди и за притежание на наркотици.

„Доказателствата, които сме събрали, категорично сочат тяхната вина. Най-вероятно са действали по поръчка. Каква е разменната монета на този етап не мога да коментирам. Разследването не е приключило“, каза пред бТВ Ивайло Иванов, главен секретар на МВР.

Те са познати на полицията с предишни техни прояви.

„Според нас това са преките извършители на побоя над журналиста. Може би те не са мислели, че някой може да стигне до тях. Иначе не виждам логично обяснение да извършиш такова деяние, при положение че знаеш какви са последствията. Трябва да живееш с някакво чувство за безнаказаност“, коментира Ивайло Иванов.

Основната версия е, че побоят е свързан с работата на журналиста. Проверяват се обаче всички възможни версии. Не се изключва лична вендета или любовна история.

"Версиите може да са най-различни. Такъв жесток побой не става за една казана дума накриво", обясни още главният секретар на МВР.

„Повтарям думите на главния прокурор, че е много трудно да се докажат поръчители. Дано да имаме късмета и да стигнем до поръчителите“, каза Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    40 4 Отговор
    За него се разработихте а за десетките стари хора по селата ограбени и бити нищо не правите те са явно втора ръка хора нали
  • 2 Някой си

    32 1 Отговор
    Как така на всички тия на физиономиите им е изписано “Аз съм тъп!’
    Само погледнете снимката!

    Коментиран от #22

  • 3 JEFF

    22 3 Отговор
    МВР на късмет ли разчитат ?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ххх

    20 3 Отговор
    Не ваша работа да определяте вината,г-н полицай! За тази работа си има съд! Ами ,ако не са те?! После отново ли ние ще плащаме,като със Цветанов и лекарите?
  • 6 Незнам за поръчителите!

    15 1 Отговор
    Ама Тея ако влязат в затвора, мъка ми е за патладжаните,
  • 7 а дано

    16 2 Отговор
    Има начин . И не само поръчителите ще кажат ами и поръчителите на поръчителите . Трябва само желание ,за да стигнат до тях . Има ли го ?
  • 8 Епа не са

    13 1 Отговор
    мислели щото без мозък аматьори нямат такава функция ,,мислене,,. -Мускул има, мозък не. Що е то ?
  • 9 Панов

    16 3 Отговор
    Точно щото са знаели последствията че няма съд
  • 10 Активист на БКП

    9 5 Отговор
    Аз знам кой е поръчителят ! Работи на ,, Дондуков,,

    Коментиран от #13

  • 11 Криминолог

    9 2 Отговор
    Просто тази троица изтеглиха от шапката!
  • 12 Вейдър

    7 1 Отговор
    Пожелавам Ви късмет! Без него ниииищо не става!
  • 13 VELOSIRAPTOR

    7 5 Отговор

    До коментар #10 от "Активист на БКП":

    Обикновенно като стане нещо такива има снимки, а тук само като новина излезе и на другия ден бил с комоцио след побой с тръби както обявиха бил пребит, вечерта пребития вече пишеше във Фейсбук!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ТРОПЧО

    5 5 Отговор
    ДА ТРУДНО Е НАЛИ СТЕ МНОГО ГОЛЕМИ ДЕДЕКТИВИ ДОКАЭЕТЕ НЕ ЛЪЖЕТЕ ИЛИ НЕ Е УДОБНО ДА КАЭЕХЕ ИМИНАТА НА ПОРЪЧИТЕЛИТЕ ЩОТО СА СВЪРЗАНИ С ВЛАСТ ИМАЩИТИ ТРУДНО СЕ ДОГАЗВА НЕ Е КАТО ДА СКЪЛЪПИШ ЕДНО ОБВИНЕНИЕ ИМА СВИДЕТЕЛ АМА АНОНИМЕН МАЛКО МИ ЗВУЧИ КАТО МАЛКО БРЕМЕННА БУЛКО СХИГА С ТЕЗ НАГЛАСЕНИ ПРОЦЕСИ ГЕШЕВ ПОЧВАИ ГЕРБАДЖИИ С ТЯХ МОЖЕ И ДА СЕ ПЕНСИОНИРАШ
  • 17 Ами да

    7 1 Отговор
    То остава и биячи да действат за спорт ? Но важното е кой ги е поръчал ?! Странно е обаче , че за Милен всички "главни" мълчаха и мълчат.......
  • 18 Аз аз

    7 1 Отговор
    И както мафията действа, следва да ги осъдят, затворят пък мафията ще се погрижи достойно за тях. Ще починат за година или по-малко а като ги освободят ще ги очаква една достойна за работата им натрупана заплата плюс екстри.. И отново стигаме до: "познати на полицията"... Е като са криминално проявени защо са на свобода??? И ние ли сме криминално проявени та са сред нас? И защо се чуди за безнаказаността? Че кой до сега, който си плаща е наказан??? Който има много пари и може да извади 100 000 и 500 000 от днес за утре не се наказва... Това му у наказанието да идвади парите и да си плати без звачение дали е наранил или убил... Колко ли ще струва живота на Милен Цветков се питам? До момента е по груби сметки 1 120 000. А и друго се питам: същата ли е цената за близки на управляващите ни??? Живи и здрави да са!!!
  • 19 Блатен Асечки

    4 1 Отговор
    Тоа тупан виждал ли се е на кво мяза в огледалото?!??

    Коментиран от #24

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 4 звезден

    4 0 Отговор
    Малеей, този има повече звезди и от генерал Бойко Борисов! Борисов е само паркетен генерал-лейтенант, а този го задминава - цял паркетен генерал-полковник! Евала, бе! Досега толкова много големи звезди в МВР имало ли е някога? Само паркетен вице-адмирал някакъв Ефтимов има толкова много звезди! Американските генерали и адмирали има да се пулят...
  • 22 Гешо Опегето

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Някой си":

    На Вожда му трябват точно такива галфони,дето не могат да пръднат без да се допитат до него.Евала за стройно изградената структура ,кметове,министри ,прокурори и милиционери!
  • 23 Бай Юрган

    1 0 Отговор
    Бай Ставри ги очаква , и съм чувал че бил много издържлив.
  • 24 3333

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Блатен Асечки":

    Той да не е манекен, бе тъпак
  • 25 Дядо Николай

    1 0 Отговор
    Не се хабете.
    От тежки телесни травми след няколко дни ще станат средни, след това леки. Изведнъж ще се намеси мастистия Маковски и ще се окаже, че тези невинни момченца са се защитавали. Поицията ще ги освободи и публично ще им се извини. Такъв е живота.
  • 26 sambo

    1 0 Отговор
    ,,Cлaвчo цървулa,дължи зaбoгaтявaнe тo cи нa Жoрo caмбиcтa (дяcнaтa ръкa и нaй близък нa пaнтю Пaнтeв)дaвaшe му инфo oт извoрa,гoдини пo къcнo Жoрo Cтoeв пoчнa дa пилe книги,и бeшe ликвидирaн в цeнтърa нa Coфия,oт друг caмбиcт,дeтo дaвa интeрвютa нa бТВ oт пaндизa