7 Май, 2020 08:49 8 880 54

Пуснаха Калканджиева от ареста, съседите ѝ искат да се изнесе

  • евгения калканджиева-
  • жени калканджиева-
  • стефан манов-
  • тачо

Тя и съпругът ѝ хулиганстват два пъти за две седмици

Пуснаха Калканджиева от ареста, съседите ѝ искат да се изнесе - 1
Снимка: БГНЕС

Както вече ФАКТИ съобщи, „Мис България 1995“ Жени Калканджиева беше арестувана след среднощен междусъседски скандал. Срещу бившата манекенката беше заведено дело по бързата процедура за дребно хулиганство. Преди две седмици съпругът ѝ също беше задържан след като нанесе побой на друг съсед. Стефан Манов-Тачо обаче излезе на свобода срещу парична гаранция от 5000 лева.

Евгения Калканджиева вече е пусната от ареста, след като в сряда Софийският градски съд отмени делото срещу нея за 25 юни. Причината - търсят се още свидетели по него, предадe "Нова телевизия".

Междувременно съседите на Калканджиева са категорични, че искат тя и семейството ѝ да се изнесат от кооперацията, в която съжителстват.

"Делото е отменено. Тя твърди, че има други свидетели, а няма такива освен съседът от първия етаж, който отказа да се покаже при скандала ни с нея. Но предложи да вземе детето ѝ. Това заяви в ефира на "Нова телевизия" Меги Захариева, съседка на бившата Мис България Евгения Калканджиева.

Според съпругата на пребития от Тачо мъж 80% от живущите са се подписали те да напуснат кооперацията.

"Не става въпрос за музиката, а за начина по които се слуша. Търпим ежедневно унижение. Очакванията ми са г-н Стефан Манов да бъде наказан справедливо и да се покаже, че в нашата страна има закони и те трябва да бъдат спазени", категорична бе тя.

"Аз очаквам същото по адрес на Жени Калканджиева. А не всеки ден да викаме линейки и полиция", добавя Меги Захариева.

По информация от полицията снощи синът ѝ е бил изведен от ареста от близки на семейството и не е останал там цяла нощ, а Калканджиева вече се е прибрала в дома си.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само така

    55 2 Отговор
    Вън !!!
  • 2 Онзи

    59 0 Отговор
    Падна качеството на кафевото и населението се побърка...
  • 3 Пецата

    80 2 Отговор
    Тия се друсат колкото си искат!!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Йозеф

    22 0 Отговор
    И ние кво?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Абсурдистанска реалност.

    63 6 Отговор
    Съдаржателката на един от първите елитни публични домове и прости*тутка обслужващата вип-аджии и депутати жени лапанд*жиева пак изгря на небосклона на роден абсурди*стан. И какво за чудене има сега. Какъв може да е мъжа и ? Астрофизик?сърдечен хирург ? Софийска мутра създаваща облика на чалгария-лайн*ино мила.
  • 9 Гост

    44 4 Отговор
    Простотията,белото,алкохола,п...........ята не прощава.....Това е ,,нагледно,, имитацията и деградацията на всичко в БГ,....
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Пурко

    28 0 Отговор
    Нервна е щото няма стръв за калкана
  • 12 Въпрос

    55 4 Отговор
    Проститутката за наркотици тествана ли е, наркодилърите търсят ли се, каскета пак ли е зает да глобяха майки с деца за разходки в парка
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Нова

    37 3 Отговор
    Тази дърта мис яко я пришпорва критическата. А и ужасът от остарява ето и потъването й в забрава я тресе, та знае ли се.! Тя е на принципа няма лоша реклама ама за бити карти не е така.
  • 15 Behemoth

    11 35 Отговор
    Аз мойте комшии в панелката ги просвещавам с екстремен метъл...вече почнаха да свикват с траша,скоро и с дет метъла ще свикнат по всичко личи, ама как ще я правим с Блек метъла,не знам ....усещам ги притеснени хахахххххх...

    Коментиран от #39

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Айде на село фамилията

    41 1 Отговор
    Да тия удариха дъното на простотията, след като се държат като животни, да живеят в някое село далече от цивилизацията това е вариянт:-) Има да си пият , шмъркат бият и там квото си искат:-)

    Коментиран от #27

  • 18 Някой

    28 2 Отговор
    Закона позволява да бъдат изселени.Ама и съседите им ....не че ги критикувам,ама другия път да им дръпнат по един як бой ,ей така тихичко, да си знаят. Ако чакат на друто, ще има да чакат....бялата пястовичка
  • 19 jjjjj

    29 0 Отговор
    Пудрата захар я развалиха много.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 чичак

    17 2 Отговор
    Всички са в кюпа. Едните коронясани от жалките медии за випове а съседите им коронясани от селянията си. Варвари
  • 22 Рошко

    16 1 Отговор
    Нещо тест за дрога, закрила на детето, не ъхъ в абсурдистан сме, точно за такива отрепки трябва закона да се налага с пълна сила, детето като порасне, очаквайте по големи проблеми
  • 23 Средния Маргин

    32 2 Отговор
    Когато беше мутреска и държанка, Жени беше много послушна. Откакто стана свободна и естествена, взе да става агресивна.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 fatal bazooka

    25 3 Отговор
    Да ги изселят в Люлин.Там ще си намерят сродни души.Съвсем се е депресирала тая цък цък цък.Маргина занули ли я ,поне една къща не и ли остави .Голям шамар от живота,айде сега на трастиката Жени.Всеки плаща на бара на живота !
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Синдикат на Ало Измамниците

    20 2 Отговор
    Друсана алкохоличка.
  • 29 жени Кавалджиева

    23 1 Отговор
    отдавна е скъсала ластика, денонощния купон си казва думата, белото и алкохола са я докарали до шизофрения, не потърси ли скоро специализирана помощ, трябва да се намесят спициализираните агенции, защото иначе я очаква специализирано заведение, а оттам мърдане няма.
  • 30 Гост

    7 12 Отговор
    " да се покаже, че в нашата страна има закони и те трябва да бъдат спазени", категорична бе тя. "

    Законите са както за Калканджиева, така и за тази " примерна и съвестна " гражданка.

    " съседите на Калканджиева са категорични, че искат тя и семейството ѝ да се изнесат от кооперацията, в която съжителстват."

    Ето, че това им е била целта на тези " примерни" съседи; те като цяло са искали това семейство да бъде изгонено от собственото им жилище. Не е ли нагло от страна на съседите? Нагло е и още как! Едната се оплаквала, че майка й в била с кръвно, ама тази стара жена и майка какъв пример дава на семейството си - на своята дъщеря и внучка? Този скандал и неприятна случка едва ли е само по вина на Калканджиева. Съседите що за хора са, щом заплашват тази миска с полиция , а детето й с отнемане от нея и баща му чрез посредничеството на социалните служби.

    Тази ситуация показва лицемерните хора; те злоради се подиграват с тази жена и майка , независимо каква е тя. Между другото, Калканджиева не се е оплаквала в телевизионни предавания от съседите си. Докато тези съседи първи извикват медия и полиция. Не е почтено от тяхна страна. Повечето форумци и в днес.бг смятат, че е нормално ако се повдигнат такива съседски акции и срещу други хора, известни от екрана. Даже някои от днес.бг са направили и
    " списък " с техните набелязани жертви - Ники Кънчев, който е свестен и добър човек и не знам защо някои искат да му нагласят такъв коварен номер; сле
  • 31 Гост

    8 13 Отговор
    Че Калканджиева си има доста недостатъци е ясно, но да я заплашват с отнема на детето й от социалните служби и с изгонване от дома й, това не е нормално.. А съседите й са същата долна стока, определено не са нормални и прилични хора.
  • 32 Гост

    5 9 Отговор
    Между другото, Калканджиева не се е оплаквала в телевизионни предавания от съседите си. Докато тези съседи първи извикват медия и полиция. Не е почтено от тяхна страна. Повечето форумци и в днес.бг смятат, че е нормално ако се повдигнат такива съседски акции и срещу други хора, известни от екрана. Даже някои от коментиращите в днес.бг са направили и
    " списък " с техните набелязани жертви - Ники Кънчев, който е свестен и добър човек и не знам защо някои искат да му нагласят такъв коварен номер; следващите в " списъка" са Лили Иванова, Галя от Кафе и др. и др.. Смятам,че такова съседско " отношение" дори и към прилични лица от екрана не е почтено и нормално. Най- вече НЕ е човешко....
  • 33 Гост

    20 3 Отговор
    Много е важно човек да се развива, за да бъде адекватен за годините си и достоен за уважение. Жени няма развитие вече 20 години. Някак си докато беше опиянена или изтрезняваше пропусна последните две десетилетки и явно не осъзнава, че вече не сме 2000 година. Маргините не перат пари през измислената и агенция, няма ги мутрите, които си поръчват манекенки от нея срещу комисионна. Няма и вече кой да и купи последен модел Мерцедес, да и даде ключовете от дизайнерски апартамент на Витошка в който да шмърка със себеподобни моделки и да обикаля с чужда черна кредитна карта да си купува дънки на стойност 2 средни заплати по магазините, в замяна на това пуска на споснора когато я пожелае. А пък Женито още си живее с представите, че е мутреса. Но реалността е, че вече е една застаряваща лелка на 45, с провален брак и скромен апартамент на изплащане. Пък и климактериума чука на вратата. Агенцията пусна кепенци и от славните времена на мутреса и остана само едно раздрънкано десетгодишно Ауди Q7, на което едва ли има пари да смени и маслото... А можеше да остарее достойно, но дали от просотития, дали от глупости или просто от липса на трезва преценка така и не си изигра картите добре- роди дете от някакъв льохман, вместо да се омъжи за 10-15 години по- дърт от нея бизнесмен, с когото ако не друго поне да не си брои стотинките. А сега... апартамент на ипотека с евтини грозни мебели от "Виденов" и за утеха, че няма пари за наркотици хвърля яйца по колите, които спират п

    Коментиран от #34, #42

  • 34 Гост

    6 13 Отговор

    До коментар #33 от "Гост":

    А младото " момиче" не е много читава, преиграва и с тези очички се прави на мила, " пострадал" и "невинна "... Прави се на много обидена, щото не е чувала от друг човек обиди и псувни и за първи път в живота си е била жестоко " обидена" от Калканджиева. А младото " девойче"никога не е псувало и не е обиждало хората, то, горкото и изстрадалото никога не е правило такова нещо... Брей! Има ли все още глупаци, които да вярват на този съседски театър?
  • 35 Гост

    6 11 Отговор
    И в крайна сметка кой е накъсал хартията пред вратата ? Тази "прехвалена" журналистка даже не попита, не настоя да разбере как стоят нещата... много едностранчив репортаж и то само в нападки към Калканджиева. Другите в клипа не са въобще читави хора и съседи....
  • 36 Гост

    10 6 Отговор
    Младото момиче никога не било чувало такива обидни думи и се тревожела за състоянието на детето, айде бе, сериозно ?
  • 37 Гледах видеото

    9 11 Отговор
    Калканджиева никога не ми харесвала кой знае колко но ми харесва как се защитава въпреки неудобното положение в което е попаднала . Съседите я провокират или някой им нарежда или им плаща да й правят мърсотии. Възможно е да има и завист от страна на женската част от съседите. Направи ми впечатление че дебелото момиче с присвити устни каза, че може би трябва да извикат и социалните служби, защото детето на Жени живее в лоша среда под постоянен тормоз !!!!!! Първо хвърлят някакви хартийки с кой знае какъв замисъл пред вратата на омразната Жени а в последствие проявяват загриженост към детето й. Много интересна реплика! Гледайте видеото! Случаят почти е разрешен, Жени е жертва на завистливи съседи и по- точно СЪСЕДКИ а боят между мъжете е само симптом провокиран от завистливите съседки на Калканджиева.
  • 38 Гост

    7 5 Отговор
    " „Грозната случка с побоя над мъжа ми се случи на Разпети Петък каза Виолета Захариева "

    Като гледам това " изстрадало" от Калканджиева " семейство" определено НЕ е от вярващите, а членовете на това семейство имат наглостта да споменат Най- Тъжния Ден за Християните в Годината - Разпети Петък , не за смирение, покаяние, помирение или прошка, а за своите безсрамни цели и да привлекат към себе си изкуствените сълзи и съчувствия. Това " семейство" е толкова жалко!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 възпитаник

    9 2 Отговор
    тия и двамата в кауша той в белене тя в сливенския г----
  • 42 От Гост до гост

    5 5 Отговор

    До коментар #33 от "Гост":

    От Гост до " гост" с номер 33

    Мнението ти определено НЕ е мое, въпреки,че се опитваш да ми вмениш своята вина и своето погрешно мнение! Определено не подкрепям такова съседско отношение към Калканджийска! Съседите й хич не са мили и смирени, а още повече не са невинни и изстрадали!
  • 43 АбВ

    9 0 Отговор
    ,,Отменено дело” някой знае ли какво означава този правен термин?
  • 44 Калоян

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "Мутреска":

    Кърти от що е проста, немам думи. Парцалеса със сертификат, просто изкопа дупка в дъното.....
  • 45 Гост

    7 2 Отговор
    Почнат ли съседите ти да са виновни, че мъжът ти те напуска, искат да ти вземат парите, правят ти редовно магии, роботата отива на скъпо и продължително принудително лечение.

    Коментиран от #46

  • 46 Гост

    3 5 Отговор

    До коментар #45 от "Гост":

    А бе, то тези чувствителни и " измъчени" съседки също се нуждаят от спешна медицинска помощ, както и ти също имаш нужда от нея, " гост"
  • 47 Случаен?

    6 2 Отговор
    Значи някои да си вихрят безкрайните купони, да са над закона и всичко за им е позволено. Викат медиите, защото тези закон не ги лови. Но когато им лъснат задните части, викат "дръжте крадеца". Тъжно е като чета, коментари симпатизиращи на наркоманията и пиянството.

    Коментиран от #48

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Оня с коня

    2 0 Отговор
    Има нужда от адекватно лечение. В България все ще се намери някой специалист да помогне.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Домакин

    4 0 Отговор
    Написа двадесет поста да ни убеждаваш как съседите са виновни.
    Обиждаш потребителите, не зачиташ тяхното мнение. Не ти е чиста работата. Има факти.
    https://secret.bg/exclusive/tacho-na-jeni-kalkandjieva-prebi-sused/
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Гост

    1 0 Отговор
    Пачо подуши агнешкото и сега нищо не мое го върна при 10 години по-дъртата му благоверна. Съседите магии правели и затова бягал.
    Дрън дрън иерина.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.