Last news in Fakti

8 Септември, 2012 18:17 802 2

Наказаха ултраси: 2 години без мач

  • футбол-
  • ултраси

В Столичната полиция продължава работата по установяване на всички нарушители на обществения ред по време на футболната среща България – Италия, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Вчера служители на столичната полиция предотвратиха сблъсък между поддръжници на Левски и ЦСКА, малко преди началото на футболната среща между националните отбори на България и Италия. Ден по-късно Софийският районен съд осъди трима от задържаните по Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия. Те няма да имат право да посещават спортни прояви за срок от две години.

Освен това съдът постанови двама от футболните привърженици да останат в ареста за 10 денонощия, а третият - за 15 денонощия. Задържаните непълнолетни момчета са предадени на близките им и ще бъдат съдени допълнително. В СДВР продължава работата по установяване на всички нарушители на обществения ред по време на футболната среща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    samo taka za tia keleshi
  • 2 Пловдив

    0 0 Отговор
    А защо не са така чевръсти,когато става дума за грабители на милиони държавни пари?!...