Last news in Fakti

18 Декември, 2020 14:54 16 471 28

Арестувана е жената с Cayenne-a, убила друг шофьор в "Овча купел"

  • катастрофа-
  • овча купел-
  • бойчо бойчев-
  • войната на пътя

От Софийската градска прокуратура поискаха арест за 40-годишната гражданка

Арестувана е жената с Cayenne-a, убила друг шофьор в "Овча купел" - 1
Снимка: БГНЕС

Софийска градска прокуратура е изготвила искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняема, привлечена към наказателна отговорност за пътнотранспортно произшествие в столицата, при което загинал друг участник в движението.

Действията по разследването на престъплението по транспорта са започнали следа като е било установено, че около 15:30 ч. на 17.12.2020 г. лек автомобил марка Porsche, модел Cayenne Turbo S, участвал в пътнотранспортно произшествие, движейки се по ул. „Бойчо Бойчев“ в столицата.

В резултат на удара загинал водачът на друго МПС – Н.О. (на 39 години), управлявал Volkswagen Polo.

По случая е било образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 343, ал. 3, вр. чл. 342, ал. 1 от НК – причиняване на смърт при управление на моторно превозно средство.

В качеството на обвиняем по случая е била привлечена и задържана Р.Б. (на 40 години), управлявала лек автомобил марка Porsche.

Разследването продължава. Назначени са експертизи, разпитани са свидетели. Предстои наблюдаващият прокурор да внесе в съда искане за определяне на мярка за неотклонение спрямо обвиняемата Б.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 choko

    266 4 Отговор
    Трябва да забранят на чалга-жийки и плеймейтки, да карат жипове в града!
  • 2 Тurbo Лесбоса

    133 4 Отговор
    Чакам я в Сливен!

    Коментиран от #12

  • 3 Чъки

    114 1 Отговор
    Да я турат в килията с месоядните хлебарки!
  • 4 sbs

    79 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: В резултат на удара загинал водачът на друго МПС – Н.О. (на 39 години),

    Публикувано във факти.бг: В качеството на обвиняем по случая е била привлечена и задържана Р.Б. (на 40 години), управлявала лек автомобил марка Porsche.

    ТЕЗИ ХОРА ИМАТ ЛИ ИМЕНА И ПРОФЕСИИ --ИЛИ И ДВАМАТА СА НЕИЗВЕСТНИ ИЗВЪРШИТЕЛИ ---НАЙ-ВЕЧЕ--- Р.Б----С ПОРШЕТО --КАКТО НЕИЗВЕСТНИЯТ-Р.ОВЧ.
  • 5 Логично

    198 2 Отговор
    Ако не е мутра, ще е мутреса. Те са още по-нагли. Дано случаят не се потули.
  • 6 Бесен Язовец

    110 13 Отговор
    Мутресата с кайена??!! Кой я знае каква е убитачка с кайен за 9000 лв с бежова кожа и превъртел километраж !

    Коментиран от #8

  • 7 ЛЛЛ

    97 2 Отговор
    Странна работа - повечето от коментиращите обръщат внимание на колата, а не че има жертва

    Коментиран от #27

  • 8 Канчето

    32 2 Отговор

    До коментар #6 от "Бесен Язовец":

    Тц, отновите е кайена, виж снимките.
    Сто евра.

    Коментиран от #10

  • 9 Само да кажа

    33 2 Отговор
    Понеже има еднакви букви в кирилица и латиница, няма Cayenne Turbo C, а има Cayenne Turbo S или ако искаш със “С” на кирилица Кайен Турбо С.
  • 10 Бесен Язовец

    15 4 Отговор

    До коментар #8 от "Канчето":

    Кой е нов бацка това бялото с големите стопове ли е 100 хил € ?
  • 11 Нали казвате че женета била

    17 4 Отговор
    По фнимателен и добър шофер от мъжете😂😂😂😂😂
  • 12 Бареков

    52 3 Отговор

    До коментар #2 от "Тurbo Лесбоса":

    Има да чакаш, щом има пари за порше, ще има пари и за подкуп, имайки предвид българското правосъдие. На Коледа ще хвърля гюбеци в някоя чалготека.

    Коментиран от #17

  • 13 Turbo S

    45 3 Отговор
    Тоя кайен е минал покрай турбо С...
    Жалко за човечеца. Ама 2 тона като се шибнат в старо и ръждясало поло....
    Хубаво помислете какви коли карате, защото дори да сте с предимство и да не сте виновни, като ви нацели някой/някоя - нищо друго няма смисъл.

    Коментиран от #16

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 qwert

    37 1 Отговор
    Ставам обартно момче веднага ако тази КАКА не е със силиконови балкони и УСТНИ КАТО СЛЕД СИЛЕН АЛЕРГИЧЕН ПРИСТЪП. (Щото Мечо ги харесва такива)
    Ще се оправят нещата. Ще я обяват за лудичка (което няма да е трудно. Само бърз очен тест ще е достатъчен) и ще я настанят в някоя "лудница" в Драгалевци или Симеоново - от онези с високите довари с по 7-8 камери
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 локомотива

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Бареков":

    баречка скоро интересувал ли си се относно цената на тази пародия порше
  • 18 ТРОШАЧА

    11 1 Отговор
    Представям си с каква скорост е карала след като е загинал водача в другата кола... И забележете че произшествието става в улица а не на булевард където скоростта е да кажем 80км.ч. ??? Значи в уличката нашата е карала поне с 80... друг е въпроса дали има спирачен път? Ако има значи е карала с доста по висока скорост... Сега ще полежи 7-8 години да помисли добре защо отне човешки живот със самонадеяното си поведение? Забелязал съм че от 90те години тези с по скъпите коли си мислят че са безсмъртни или че не могат да влязат в пандиза!? Странно и лъжливо самочувствие... Естествено виждал съм и изключително страшни катастрофи на точно такива собственици... Джип или лимузина брутално тотално размазани в стълбове дървета стени дувари камиони и други непреодолими препятствия... Кому е нужно това??? Какво показват и на кого? Комплексите са нещо доста опасно както за този който страда от тях така и за околните. Трябва повече години да се дават за подобни убийства...

    Коментиран от #20, #24

  • 19 1234578

    15 0 Отговор
    Тази е подобна на онази грешка на родителите и държавата дето уби Милен Цветков. Със самочувствие по-голямо от това на Бай Ганьо/Борба Ганьос/. Но подробности няма за това на колко наркотика/питиета/антидепресанти/ е била жената и с каква скорост се е движила/колко над 100 км/ч/. Ако има правосъдие дали не трябва присъдите да са сходни в тези 2 случая? Или защото В случая жертвата е светно неизвестна от "село" София, случая ще бъде потулен.
  • 20 1234578

    13 0 Отговор

    До коментар #18 от "ТРОШАЧА":

    Няма ли поне един малко грамотен разследващ полицай/прокурор/вещо лице/ у нас. Който да излезне и да обясни публично на 5 500 000 дебели и необразованите и прости "журналисти" у нас. Че откакто преди 15-20 години всяка кола вече излиза с ABS система на спирачките от завода. Колите не оставят спирачен път при спиране. Защото тази система предотвратява блокирането на колелата при спиране. Не е срамно да не знаеш нещо, срамно е да не искаш да се научиш/образоваш/. А още по-срамно е когато необразовани заемат високи постове/полицаи разследващи катастрофи/ и когато имат огромно самочувствие без покритие.
  • 21 Бай голямГруй

    8 0 Отговор
    дайте точни имена и снимки ,щот то с кайен на 40 инстаграма ще е зарит по чекнене в него, да я видим коя е , мн нещо се нсрахте, бах ва в журналята е бани
  • 22 Вуйо

    6 0 Отговор
    Наистина ли сте толкова наивни и мислите,че ще лежи,просто ще извади парички и всичко е точно
  • 23 АХАХАХАХА

    3 2 Отговор
    Щом не е умрял Миленчо няма значение...
  • 24 ...

    7 1 Отговор

    До коментар #18 от "ТРОШАЧА":

    Ти си ЛУД. На богаташите даже дрегер не им вадят.
  • 25 пепи

    3 1 Отговор
    Кайен за 10 хилки с газов инжекцион и кожен салон . Мечтата на българина,караш на помощи в некоя по западна държава
  • 26 гост

    5 1 Отговор
    Крият статистиката, коятоясно показва, че катастрофите между автомобили са причинени в 75% от жени "шофьори" които са си взели изпита чрез свирки и задни прашки(анални).
  • 27 Алфа Ромео

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "ЛЛЛ":

    Какво може да се направи повече за починал човек освен да се каже съжалявам и бог да го прости! Обръща се внимание защото хората искат справедливост каквато липсва във всяка една сфера в БГ, тук царува недосегаемост и безнаказаност за хората с повече пари които в 90% от случаите са придобити чрез престъпни схеми.
  • 28 е х о

    1 0 Отговор
    Р.Б.- на 40г. ...........на такова описание отговарят поне 300 000 жени ! Конкретни данни не се публикуват , защото , когато Р.Б. -40г. , внесе необходимата „такса“ , ще продължи да кара „лек автомобил“ , необезпокоявана от обществото!!!!!