Last news in Fakti

11 Януари, 2021 17:40 3 589 13

Подробности около гибелта на арестанта в Пловдив

  • арест-
  • пловдив

Мъжът е бил е задържан по обвинение за опит за убийство

47-годишният Йордан Стаматов, който на 30 срещу 31 август, опита да убие вуйчо си, е арестантът сложил край на живота си.

Припомняме, че по обяд той бил открит мъртъв в арестно помещение. Извършените първоначални действия по образуваното досъдебно производство сочат за данни, че сам е сложил край на живота си. Той е оставил предсмъртно писмо.

Йордан бе арестуван през лятото след скандал в село Скутаре. Стаматов и вуйчо му – мъж на 66 години, употебили солидно количество алкохол. След полунощ по-младият възпроизвел два изстрела с газов пистолет, при което 66-годишният му направил забележка. Ядосан от това Йордан взел нож от масата и наръгал по-възрастния в гърдите. Веднага след това избягал.

Вуйчото успял да сигнализира за случилото се до спешен телефон 112.

Пристигналият на място лекарски екип го откарал за оказване на спешна помощ в лечебно заведение в Пловдив, където претърпял операция.

Малко по-късно 47-годишният Йордан бил открит и задържан.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не че нещо

    10 7 Отговор
    Службите на ББ убиват неудобните с пхихотрон, после ги пишат инфаркт или инсулт!

    Коментиран от #5

  • 2 Наказател

    11 2 Отговор
    В такива случаи човек намира изход от ситуацията. Ето това е такъв изход. Да, не е християнско, натоварва кармично роднините, но това действие е единствено във възможностите на индивида. Животът му е даден, но щом е в състояние да преодолее инстинкта си за самосъхранение и да го прекъсне, значи е допустимо. Това си е и вид самоприсъда. Всяка година стотици затворници слагат край на живота си. Този не е дочакал да стане затворник. Всичко е психика.

    Коментиран от #12

  • 3 МНОГу ЛаЖА

    7 10 Отговор
    знам ги в ареста до света петка са калпави бият убили са чоека казвам ви лажат

    Коментиран от #7

  • 4 ЦК на ГЕРБ

    6 5 Отговор
    КОВИД19 е !!!
  • 5 докторче

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "Не че нещо":

    Ти що си жив бе ? Да не ходиш с каска от фолио и с влачещ се след теб заземяващ проводник. Аз, ако бях на мястото на ББ, първо щях да те кастрирам химически, като ти сложа прахче във шильокавицата, след това щях да те чипирам като се напиеш. И понеже земята е плоска ще взема мерки да не ти се търкаля спринцовката с наркотичето. Понеже вече няма да проявяваш интерес към противоположния пол, няма опасност от инфаркт или инсулт,но пък можеш да се ваксинираш със руската ваксина Спутник. Всички ваксинирани с нея получават директна психотронна връзка с всевишния Пухлер. Можеш по всяко време, както си лежиш, да му се оплакваш от ББ, че те тормози. В краен случай може да ползваш и квалифицирана помощ.

    Коментиран от #8

  • 6 Имал и лист хартия и писалка,????

    9 0 Отговор
    Или е писал като Стамболийски на стената???
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ау ау

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "докторче":

    докторче потребна ти е помощ от някой твой колега. по възможност психиатьр

    Коментиран от #11

  • 9 Недялко

    1 0 Отговор
    Полицаите са го убили
  • 10 Надзирател

    0 0 Отговор
    Аз му дадох двете си връзки от кубинките а той ми каза паролата на сейфът
  • 11 Цветеслава Гълъбова

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "ау ау":

    Не на него, А на вас е нужна помощ Ганьовци конспираторите неграмотни...
  • 12 Едуард Петров-Едо

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Наказател":

    БПЦ утвърждава, че самоубийците не се приемат от Бога и отиват на Вечно осъждение в пъкъла! Защото, в Посланието към Евреи 9:27 е писано: ,,И тъй, като е дадено веднъж да умре човек и след смъртта настава Съд!". А в Деяния Апостолски Апостол Павел възпира от посегателство на живота си Началника на тъмницата,когато същият констатира, че вратите на затвора са отключени, с думите: ,,ДА НЕ ПРИЧИНЯВАШ ЗЛО НА СЕБЕ СИ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗАТВОРНИЦИ СМЕ ТУКА!"
  • 13 Я па я

    0 0 Отговор
    В ареста има ли химикалка и тефтерче ?