Last news in Fakti

15 Февруари, 2021 16:37 2 686 8

Отложиха делото срещу Александър Манолев, бившият зам.-министър – болен

  • александър манолев-
  • ана димитрова

Манолев и приближената му Ана Димитрова са обвинени за представяне на неверни сведения, с цел получаване на средства от еврофондове

Отложиха делото срещу Александър Манолев, бившият зам.-министър – болен - 1
Снимка: БГНЕС

Окръжният съд в Благоевград отложи делото срещу бившия зам.-министър на туризма и икономиката Александър Манолев и Ана Димитрова, обвиняеми за получаване на кредит чрез представяне на неверни сведения, съобщиха от пресцентъра на съда. Заседанието по делото бе отложено поради заболяване на един от обвиняемите – Александър Манолев.

Следващото заседание по делото е насрочено за 15.03.2021 г., когато за разпит са призовани 11 свидетели. Очаква се в следващото заседание Съдът да изслуша и вещото лице по делото. Делото стартира в края на 2019 г., като след проведеното разпоредително заседание, допуснати до разпит са общо 25 свидетели, които са разпределени в четири съдебни заседания. До момента са разпитани 14 от тях.

Наказателното дело от общ характер е за представяне на неверни сведения, с цел получаване на средства от фондове, принадлежащи на Европейския съюз.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    12 2 Отговор
    Гешеф е позор! Оставка и затвор!
  • 2 Важно е да знаем

    11 0 Отговор
    Кой е съдията по делото и има ли връзка със съдия Рая- сестра на юманолев?
  • 3 Сефте!

    10 0 Отговор
    У бугарско сите престъпници болнави!
  • 4 3333

    8 0 Отговор
    И аз искам баровска къща без пари. Ако не го осъдят съдебна система в тази държава няма.
  • 5 333

    6 0 Отговор
    Нищо му няма.В затвора има лечебница.Когато крадат са здрави, после изведнъж се разболяват.Измама- да се провери случая.
  • 6 Иван

    3 0 Отговор
    Как пък всички болни бе а га мааха кюфтетата не бяха болни нали цирка е пълен
  • 7 Спас безделника

    2 0 Отговор
    Манолев, купувам ти къщата с минерална вода.
  • 8 Стария Манолев

    4 0 Отговор
    Аз и моето семейство сме крали, крадем и ще крадем докато сме живи защото само това умеем. Когато бях шеф на Кулата крадях. Когато станах кмет крадях. Направих дъщеря ми съдия за да краде. Синът макар и наркоман направих министър за да краде. Накрая малко се уляхме. Бойко ни каза,че не може да крадеме повече от него и ни се скара. Ама няма страшно ще се оправим, нали сме в България. Наздраве!!!