Last news in Fakti

5 Май, 2021 10:08 3 506 6

Местна жена "приземила" колата в двора в Гложене

  • остър завой-
  • гложене-
  • врачанско

Стопаните на имота, в който катастрофират коли и тирове, призовават коварният завой да бъде обезопасен

Местна жена "приземила" колата в двора в Гложене - 1
Кадър бТВ

Както вече ФАКТИ информира, кола "паркира" върху ограда на къща във Врачанско.

Това е поредният инцидент на завой, за който жителите на Гложене предупреждават, че е опасен и настояват за мерки, съобщи бТВ.

Лек автомобил не успява да вземе опасен завой, излиза от платното, завърта се и спира върху циментова ограда в село Гложене. Жената зад волана се е отървала само с уплаха.

"Органите на реда ще кажат какво се е случило точно. Жената е местна - или не е внимавала нещо, или е карала с превишена скорост", каза кметът на селото Петко Петков.

По думите му през годините по-рано не е имало толкова често инциденти на този завой.

"Самият завой е опасен. След обратен наклон пътят е хубав и се кара с висока скорост", каза Влади Петров, който живее на това място.

Това е втора злополука в същия имот за по-малко от половин година. През декември тежкотоварен камион проби оградата и паркира в двора на къщата. И в двата случая става дума за шофиране с превишена скорост.

"След инцидента през декември хората искаха да бъдат поставени предпазни заграждения, но това не се случва. Сигнализирал съм, АПИ и общината знаят за проблема имаме обещание, че ще се поставят мантинели. Проблемът е най-вече високата скорост", заяви кметът Петко Петков.

Стопаните на имота, в който катастрофират коли и тирове, призовават коварният завой да бъде обезопасен, за да не се стигне до още по-тежки последствия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай 1️⃣8️⃣

    5 0 Отговор
    Знак 30км и за всичко водача е виновен
  • 2 русенец

    4 0 Отговор
    Кога за последно по този път е минавала сметопочистваща машина и го е мела? Или да не задавам тъпи въпроси.
  • 3 ПКП

    4 1 Отговор
    Като не иска да му "паркират" върху ограда, да я премести, бе !
  • 4 Селянин от Гложене

    4 0 Отговор
    Тоя завой се взима безпроблемно с 80км/ч., ако е заледено макс. 50. Явно каката е карала по-бързичко и е зяпала фейса на телефона. А с другата ръка е държала цигарата
  • 5 яяй

    4 1 Отговор
    Поредната цъкаща в телефона лелка с 20 годишна трошка и газ на педала, без да може да владее колата.
  • 6 Това за Тази кола в двора в с Гложене

    0 0 Отговор
    Колко месеце ще го показвате и коментирате??