Last news in Fakti

11 Август, 2021 14:22 4 029 10

Повдигнаха обвинение на 25-годишния германец, пребил до смърт свой сънародник в "Златни пясъци"

  • златни пясъци-
  • германец

Престъплението е било извършено по особено мъчителен за жертвата начин и с особена жестокост

Повдигнаха обвинение на 25-годишния германец, пребил до смърт свой сънародник в "Златни пясъци" - 1
Кадър: Google Street View

Окръжната прокуратура във Варна е повдигнала обвинение на германски гражданин, убил свой сънародник в "Златни пясъци", съобщиха от Апелативната прокуратура в морската столица. Умишленото престъпление е било извършено по особено мъчителен за жертвата начин и с особена жестокост.

На 10 август 2021 година, на паркинг в к.к. "Златни пясъци", е било намерено тялото на мъж. Според събраните данни той e турист. От извършения на място оглед под ръководството на дежурен прокурор от Окръжна прокуратура-Варна, става ясно, че мъжът е убит. Установена е неговата самоличност – 31-годишен немски гражданин.

С оглед на събраните доказателства е направено обосновано предположение, че автор на тежкото престъпление е друг 25-годишен гражданин на Федерална република Германия. Той е привлечен към наказателна отговорност и задържан за срок до 72 часа. Предстои съдът да разгледа искането на наблюдаващия прокурор за налагане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Работата по случая продължава под ръководството на Окръжната прокуратура във Варна.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 турист

    75 2 Отговор
    Хайде сега всички дето коментираха, че българите са убийци и затова чужденците не ни обичат, да прочетат още ведъж статията.

    Коментиран от #5, #7

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ТаУмВзе

    15 10 Отговор
    И как по точно, гешефтурата ще съди германец? Нещо не се сетих. Купува си Условна и си заминава. Стандарт е!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ABCD

    37 6 Отговор
    Вчера много коментари имаше за мутрите, лайноморието, хотелиерите, всички до един престъпници излязоха. Нападки на килограм. Днес не виждам нещо лайнобетонието да коментира. Какво се оказа сега, имало и други лоши. Ако не знаете над 30% от германците вече не са хич германци - и идват тук да си избиват комплексите от завода дето им начукват каските цял ден от работа и кой знае какво друго търсят. Та това са следствията. Но ние , тоест вие като типични комплексирани български профани решихте да наклеветите някой хотелиер-мутра-и тем подобен. Е, пирувайте сега, наздраве.
  • 7 Реалист

    8 18 Отговор

    До коментар #1 от "турист":

    Немеца се казва иван асен тодор:)

    Коментиран от #8

  • 8 Зюмбюл

    8 7 Отговор

    До коментар #7 от "Реалист":

    По-вероятно Хасан...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Смърфиета

    5 0 Отговор
    Немският гражданин Абдулла Абдулла е направил пълни самопризнания за убийството на Мухамад Ахмад.