Last news in Fakti

6 Март, 2013 11:32 3 746 4

Убито момиче открито в шахта в София

  • убито-
  • момиче-
  • шахта-
  • софия

Труп на 20-годишно момиче беше намерен в шахта на ул. „Суходолска“ в София. Сигналът е подаден вчера около 14.00 ч. от случаен минувач, съобщиха за Факти.бг от СДВР.

По тялото на младата жена, чиято самоличност е установена, имало множество наранявания и следи от душене. От МВР предполагат, че става дума за битово убийство. По случая има заподозрени, които се разпитват.

По информация на БНР шахтата, в която е открита жертвата, се намира в близост до заведение в кв. „Западен прак“. Жената е била бременна. Най-вероятно момичето е било удушено.

По непотвърдена информация на „Дарик“ пък двама мъже вече са задържани за убийството на момичето.

В същия ден бащата на момичето го е обявил за издирване, защото не бил виждал дъщеря си от 4 март, съобщи бТВ.

Работата по случая продължава.

Очаквайте подробности.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Отвлечено дете....убита бременна жена....самозапалили се хора .... хора избили семействата си а впоследствие и себе си .... Струва ли изобщо нещо живота в тази страна ??? Жалко за момичето че е станало жертва на системата внушила на някои индивиди че спокойно могат да душат и ръчкат с ножове безнаказано като че ли сме в 18 - ти век
  • 2 comment

    0 0 Отговор
    Всъщност през XVIII век по нашите земи е имало много повече законност, отколкото през последните 23 години.
  • 3 Патриот

    1 0 Отговор
    Днешната трагична действителност е закономерен резултат от масовата деградация на моралните, етичните и общочовешките стойности през последните 24 години. Младите хора няма какво друго да видят, освен безчестие и корупция на всички нива, насилие, бруталност, убийства и първосигнален (животнски) секс (порно) по телевизията, циганизация на културата (т.н. попфолк). Това те възприемат за нормално и естествено и в резултат следват днешните безумия, добре описани от номер 1 - Румен Янев .
  • 4 dfkjkd

    0 0 Отговор
    bog da prosti momi4eto