Last news in Fakti

13 Септември, 2021 14:20 4 514 17

Издирват 23-годишен шофьор, скочил на бой след засечка на пътя в Пловдив

  • шофьор-
  • бой-
  • засечка

 По първоначални данни, всичко се разиграло в зоната на кръгово  кръстовище между бул. „България“ и бул. „Цар Борис III Обединител“,

Издирват 23-годишен шофьор, скочил на бой след засечка на пътя в Пловдив - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Издирват млад шофьор, скочил на бой след засечка на пътя в Пловдив. Екшънът се разиграл снощи. Семейство от града пътувало в лек автомобил „Хонда“, а агресивният водач с лек автомобил „Нисан“.

По първоначални данни, всичко се разиграло в зоната на кръгово кръстовище между бул. „България“ и бул. „Цар Борис III Обединител“, след засечка по време на движение.

От втория автомобил слязъл афектиран млад мъж, който започнал да удря по „Хонда“-та и да обижда и ругае 44-годишната шофьорка. Физически нападнал и намесилия се съпруг на жената.

При организираните незабавни оперативни действия е установено, че извършител на хулиганската проява е 23-годишен криминално проявен жител на Раковски, който се укрива от полицията.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление. Предстои материалите да бъдат внесени в районната прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КАТ

    17 12 Отговор
    Извършителят е признал вината си, разкаял се е, а после е починал от безсимптомен ковид.
    Други материални и морални щети няма.
  • 2 6А13ТТ

    28 11 Отговор
    Глоба 50 лв. и обещава, че повече няма да прави така. Той е добро момче и ще се поправи. Добрата женица от хондата да продължи да си засича и да кара както й скимне, няма проблем с това.
  • 3 Hoyo

    32 5 Отговор
    Селянин! Естествено че ще е селянин.Гаден долен селски нещастник.
  • 4 Хаха

    14 23 Отговор
    Защо не пишете и какво го е провокирало?Аз също скачам от време на време и изсипвам по някой,Но трябва някой да ме е провокирал.Старая се винаги да давам път и да влизам в положение ама има някои дето нарочно се бутат между шамарите

    Коментиран от #8

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 4 Отговор
    психопат садист
  • 6 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    18 3 Отговор
    За първи път ли ви се случва да ви засече някой???толкова ли ви е ....та веднага ви се качва ке....ла...щом сте зад волана,трябва да сте свикнали!какво ще спечелите,като почнете да обяснявате на някой,или някоя...ще я направите по знаеща ,или по добра зад волана!Огромна част от вас бг на пътя сте .......Мизерия,нагли ,елементарно Проззти та дрънкате.Да си блъскат главите родителите ви ,а не да ви уча!За мен и такива,като мен е достатъчно и тази година да Оцелеем сред вас..бг........

    Коментиран от #10

  • 7 Бръм

    20 0 Отговор
    Хей, на всеки може да се случи да засече някого неволно! Бъдете по-снизходителни към другите. Сигурен съм, че ако го хвана тоя 23 годишен да му видя шофьорлъка, поне 10 грешки ще му намеря. Смешно е да се кахъри за ламарините на нисан, виж хондата е друга работа. (хаха)
  • 8 Петър

    25 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хаха":

    Каквото и да го провокирало този простопед,той няма право да скача на бой.
  • 9 Да свикваме

    20 1 Отговор
    Да свикнеме, с кое, с беззаконието на пътя, е, докога 30 г. свикваме, да ни пререждат на опашката, да ни засичат с риск да отнемат живота ни, да ни газят на пешеходни пътеки, да ни надписват сметките, да ни отнемат правата, да ни газят и убиват, да свикваме.
    На хората им писна да свикват, същите тези "засичащите на пътя" са кротки като агънца в чужбина.
    Защо ли?
  • 10 Пенев

    5 6 Отговор

    До коментар #6 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Ко каза? Кооо? Махай се като не ти отърва.
  • 11 Стефчо

    19 1 Отговор
    Ако всеки път скачам на бой заради отнето предимство на кръгово, трябва през ден да участвам в екшъни.Толкова съм претръпнал, че даже не се ядосвам .
  • 12 ЩОМ ЖЕНАТА Е КАРАЛА ...ЯСНОО

    14 6 Отговор
    ЖЕНСКИТЕ ПРЕСИЧАТ ЗАСИЧАТ И КАТ Я ПОГЛЕДНЕШ ДИГНАЛА ГЛАВАТА НА ГОРЕ И ГЛЕДА САААААМО НАПРЕД НЯМА ДА СА ОГЛЕДА НАЛЯВО НАДЯСНО.....ТОЧНО КАТО КОН С КАПАЦИ.....МНООООГО СА ЗЛЕ....
  • 13 Фра Диа

    4 3 Отговор
    Както казва Филип Марлоу:
    "" Когато една жена кара добре, тя е много близко до съвършенството"". Е разбира се, това е извънредно рядко събитие. А изключенията са по-скоро правило, което обаче не означава, че трябва да бием жени. по кръстовищата.
  • 14 KJLKLKL

    1 1 Отговор
    Виц- Снищи на кръговото са се сблъскали джип БМВ и джип Мерцедес, от пресцентъра съобщават че, има само материални щети а участниците са се отървали с леки огнестрекни рани:)
  • 15 565959

    3 2 Отговор
    У нас най нервни и скачащи на бой са мъжете които шофират в компанията на жена, толкова бързат да пристигнат и да слязат от автомобила че, са готови на всичко.Няма по-досадно нещо да пътуваш с жената на дълго разстояние.Получавам паник атаки през 10 километра, пускам си музиката по-силно,ям солети, мисля си за плажове, яки мацки в пражки обаче няма спиране тая патка устата и не спира братче.....;)

    Коментиран от #16

  • 16 дцд

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "565959":

    И след това жената казва - Ама скъпи , ти никъде не искаш да ходиш с мен!? Ами аз само като те видя и започва всичко да ме сърби , и да се изприщвам.Просто организма ми не може да го понесе.
  • 17 Tomito

    1 2 Отговор
    Абе друго си е овца шофьорка да те засече и вместо извинявай ,да те напсува на майка.