Last news in Fakti

21 Май, 2022 04:41 2 029 6

Издирват биологичната майка на изхвърленото бебе

  • бебе-
  • родители-
  • версии-
  • бежанци

Проверяват се различни версии - включително дали детето не е на бежанци или хора от ромската махала

Издирват биологичната майка на изхвърленото бебе - 1
Снимка: БНР

Тепърва ще се издирва биологичната майка на изхвърленото в плик новородено дете встолицата. От полицията ще потърсят дали в района има охранителни камери, които да са засекли човека, който е оставил детето в близост до кофите, предаде БНТ.

Проверяват се различни версии - включително дали детето не е на бежанци или хора от ромската махала. От Държавната агенция за бежанците категорично отхвърлиха случаят да има някаква връзка с приемателния център, който се намира в квартала.

"Там има две жени, които са бременни и то в ненапреднала възраст. Едната е в четвъртия месец, а другата в петия. Те са под лекарско наблюдение. Там има социални експерти. Тоест няма информация да има нередност с каквото и да било", каза още Ирина Данева, експерт "Връзки с обществеността" към Държавната агенция за бежанците.

По случая са назначени медицински експертизи, които трябва установят при какви обстоятелства е загинало новороденото дете. На този етап от МВР и прокуратурата не са коментирали официално данни от разследването.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Георги v.

    15 0 Отговор
    Стига с тези роми! Те са си цигани и такива ще си останат. Прости и не образовани. Утре ако от Европа ни заповядат, официозите ще ни втълпяват, че циганите са потомци но Ромул и Рем, т. е. Римляни.
  • 4 Факт

    8 0 Отговор
    Случаят е като виц за роми дето раждат толкова много, че някои ги хвърлят на боклука.
  • 5 приемен изпит

    2 2 Отговор
    Университетът по криминалистика обявява темата за прием: "Роди ме мамо с късмет, па..."
  • 6 Кочо коня

    3 1 Отговор
    От град Козлодуй е