27 Юни, 2022 12:20 4 581 10

Пребиха полицай след скандал на купон

  • побой-
  • полицай-
  • пищигово

Как и защо са станали пререканията, не е известно, но служителят бил нападнат, в резултат на което е получил тежки травми

Пребиха полицай след скандал на купон - 1
Снимка: shutterstock

Полицай е бил пребит след разпра заради шумен купон, предаде "Марица".

Инцидентът е станал в събота вечерта в Пищигово. Служителят на МВР е с тежки травми и е закаран в болница в Пловдив. В момента на побоя той не е бил на работа.

Информацията за случая засега е оскъдна. Знае се, че млад татко празнувал с приятели раждането на детето си в местно заведение, намиращо се в центъра на Пищигово. Веселбата им явно е подразнила някого и към 21,30 часа бил подаден сигнал на 112. Половин час по-късно на мястото пристигнала патрулка и прекъснала купона. Малко след това се появил и пребитият по-късно полицай с две кучета.

Как и защо са станали пререканията, не е известно, но служителят бил нападнат, в резултат на което е получил тежки травми.

През целия ден вчера Пищигово е било блокирано от патрулки и жандармерия. Тече разследване по случая, но от полицията все още не са оповестили официално никаква информация.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тома

    40 2 Отговор
    В скоро време ако продължава така може да пишат че полицай са го изнасилили

    Коментиран от #10

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 4 Отговор
    че каква новина е тука да набият някой милиционер? тук това е нещо нормално наще са толупи и си ги бие всеки
  • 5 Е как

    10 6 Отговор
    в 21.30 шумът бил подранил някого ? Полицаят гост ли е бил ?

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Не знам как

    15 0 Отговор

    До коментар #5 от "Е как":

    И посред бял ден има определени норми на шум по ЗЗШОС, но народът си мисли, че може да вдига дандания и едва след 22 ч. да се обажда в полицията. Отделно за измерване на децибелите трябва да се обаждаш в РЗИ, а ония са чиновници с работно време, а и да се обадиш в работно няма да си развалят рахатлъка да хукнат да мерят. За ревящите. мотори полицаите казват, че нямат шумомери. и в съда НП падат. С няколко думи - нашенска Управия с нашенски Оправници.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 хахах

    11 5 Отговор
    бе, няма ли да се научите, че професията в извънработно време не носи облаги!!Че даже и в работно време не можеш да превишаваш правата си и да злоупотребяваш!!?? В Бг като кажат политик,военен, полицай, лекар ,митничар.......все едно са хванали дядо Боже за шлифера, и всичко им е позволено 24/7!??
  • 10 Никаквец

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Тома":

    То вече няма полицай вземат всякакви клоуни за полицаи. Още малко и от психиатрията ще докарат или от родилното, че няма кой да стане. Незнам какъв е казоса но никой не го бият без причина. Както в онази поговорка ДА БИ МИРНО СЕДЯЛО ДА НЕ БИ ЧУДО СТАНАЛО. Винаги на някой му пречи нещо.