Last news in Fakti

9 Февруари, 2024 10:15 2 549 8

Журналист: Всички следи от Нотариуса са добре заличени. Може да излязат имена на политици, ако са неудобни на властта

  • следи-
  • мартин божанов-
  • заличаване-
  • имена-
  • политици

"Може някой да изгори, за да се покаже някакъв резултат от разследването", смята Захари Белчев

Журналист: Всички следи от Нотариуса са добре заличени. Може да излязат имена на политици, ако са неудобни на властта - 1
Снимка: БГНЕС

Всички следи от Нотариуса са добре заличени. Възможно е да излязат имена на политици, ако са неудобни на властта. Може да изскочи име и на някой магистрат от средно или ниско ниво в спецпрокуратурата. От около 2 години клубът, за който се твърди, че е на Мартин Божанов, не функционира, но е съществувал от 10. Това каза криминалният журналист от "Телеграф" Захари Белчев в ефира на "Твоят ден" по NovaNews.
"Знаело се е, че има влияния в съдебната система. Ако приемем, че горе-долу до функционирането на спецсъда е функционирал, следите трябва да са заличени. Може някой да изгори, за да се покаже някакъв резултат от разследването", смята Белчев.

По думите му Мартин Божанов си е сменял ЕГН-то. "В днешно време това става доста по-трудно, но преди години хора от ъндърграунда са го правили. Причината не е, за да се променят криминални регистрации, но банкови сметки и имоти могат да се заличат по този начин. Предполага се, че е имало финансови изкушения - затова е сменил ЕГН-то си. Обикновено това се случва в по-малки градове", посочи Белчев.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    20 0 Отговор
    До максимум седмица, медийките няма и да Гъкнат по темата. Камо ли да има Разследване некво си.
  • 2 е кой е убиеца .

    7 0 Отговор
    дали допреди година е имало престъпления е друга тема . Делата на спеца да ги гледат наново щом са били потулвани . Казаха че инфо от онези времена има . Трампаджиите не са убиици . На 29-30 години съдя по-добре за акъл да питал божанов щото чичо му е нотариус . така да се каже той е свързан с правораздаването и знае . не е прост и неграмотен . прякори лепят завиждачите и злобарите . ако е бил партия с пашата и са си гукали за делата и присъдите най-вярното е че са недоволствали от слабите присъди . Затова закриха спецсъда . Да .
  • 3 Последния Софиянец

    13 3 Отговор
    Те за това го думнаха плъха, за да не пропее. От познати знам, че е имал намерение да осветли как България е в ръцете на Тиквата и Шиши
  • 4 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    10 1 Отговор
    "Галев" , "Къро" , "Еврото" , "Нотариуса" ....
    няма нищо случайно❗
  • 5 !!!?

    9 7 Отговор
    Държавата на Радев - брокерски клуб по итереси !!!?

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.