Last news in Fakti

2 Февруари, 2014 17:40 4 076 5

Закопчаха интернет-педофил

  • велико търново-
  • педофил-
  • малолетни момичета-
  • интернет

37-годишният воайор склонявал малолетни момичета да се събличат пред камерата

Служители на Областна дирекция на МВР – Велико Търново, задържаха 37-годишен мъж от Дебелец, склонявал деца да се разголват в интернет. 

В хода на проведеното разследване е установено, че в периода от есента на 2013 г. до януари тази година мъжът се е запознавал във Фейсбук с малолетни момичета. Пред тях той се е представял за ученик и им е отправял покани да общуват чрез скайп. В съобщенията, които им изпращал, ги склонявал да се събличат голи с обещания, че той също ще го направи.

При претърсване, извършено в дома му, е иззета компютърна конфигурация. Мъжът е известен на полицията и осъждан за идентично престъпление. Привлечен е в качеството на обвиняем по чл. 155б от НК. Задържан е за срок до 72 часа.

Работата по случая продължава под наблюдението на Района прокуратура – Велико Търново.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Geti

    1 0 Отговор
    Педофилията - скрита ориентация на хомосексуализма Навсякъде, където с помощта на пропагандата се разпространява хомосексуализмът, след него като неотстъпна сянка следва педофилията, въпреки всички маркетингови усилия на лидерите на хомосексуалното движение, поне за известно време да скрият този факт. Прочетете подробно на: http://www.pravmladeji.org/node/1682 СПРАВКА

    Чехия. До 1961 г. хомосексуалните връзки са забранени. Новият наказателен кодекс, въведен през същата година, декриминализира хомосексуализма, но определя 18 години за възраст за сексуалното съгласие. През 1990 г. обаче, възрастта за сексуалното съгласие за хомосексуалистите е приравнена с тази за хетеросексуалните - 15-годишна възраст.

    Естония. До 1992 г. законът забранява хомосексуалните връзки, но след като страната излиза от СССР, хомосексуализмът е легализиран и се определя 16-годишната възраст за сексуалното съгласие за хомосексуалистите и 14-годишната възраст за хетеросексуалистите. През 2001 г. възрастта за сексуалното съгласие е изравнена: за двете групи сега тя започва от 14 години.

    Финландия. До 1971 г. законът забранява хомосексуалните връзки, след това те са декриминализирани и е определена 18-годишната възраст за сексуалното съгласие при хомосексуалистите и 16-годишната възраст за хетеросексуалистите. През 1998 г. законът изравнява възрастта за сексуалното съгласие и тя е приравнена на 16-годишната възраст за хората от двете гр
  • 2 Geti

    0 0 Отговор
    Унгария. До 1961 г. законът забранява хомосексуалните връзки, но през същата година те са декриминализирани и законът определя 20-годишната възраст за сексуалното съгласие, а през 1978 г. тя е намалена до 18 години. През 2002 г. Конституционният съд определя 14-годишната възраст за сексуалното съгласие за всички.

    Латвия. До 1992 г. хомосексуалните връзки са забранени. През тази година парламентът ги легализира и определя 18-годишната възраст за сексуалното съгласие за хомосексуалистите. През 1998 г. законът изравнява възрастта за сексуалното съгласие и тя е фиксирана на 16-годишна възраст за хората от двете групи.

    Литва. До 1993 г. хомосексуалните връзки в тази страна са забранени. След това те са легализирани и е опредена 18-годишната възраст за сексуалното съгласие за хомосексуалистите. През 2004 г. законът изравнява тази възраст за всички категории лица и тя става - 14 години.

    Сърбия. До 1993 г. законът забранява хомосексуалните връзки. Но през тази година те са декриминализирани и е определена 18-годишната възраст за сексуалното съгласие за хомосексуалистите и 14-годишната възраст за хетеросексуалистите. През 2006 г. Наказателният кодекс определя 14-годишната възраст за всички, независимо от категорията на лицата.

    Испания. Възрастта за сексуалното съгласие е една от най-ниските в света: през 1995 г. тя е определена на 12 години, а през 1999 г. е увеличена на 13 години.

    Същите законодателни тенденции са и в Кипър, Словакия, Словения, Швеция и А
  • 3 йордан попйорданов

    0 0 Отговор
    Против съм половите взамоотношение между два индивида които открито са против човешкия морал.Все пак и аз имам деца и от гледна точка на това,че в единия случай в който индивидът е по възрастен и открито му е само до забежка , и в случая е с открита наклонност към по млади индивиди,които са в значително ниската възрастова група(12-13г.),това си е направо за сопа и си е баш педофилия.Изхождайки от факта обаче,че днешната младеж съзрява много по рано и открито е с повишено либидо,до степен в която нямат уважение към своята същност,бих желал някой да ми даде пояснение дали би могло да става въпрос за педофилия,след като момата е решила да повиши своите познания в областта с някой който има доста по богат опит и сексуална култура.Отделно,че известна част от младите момчета са п...ра..чета,виновен ли е мъжа който е мъж да е уважил некой девойка при очевадно желание и съгласие от нейна страна.При ниската хигиенна култура, е много вероятно също така да настъпят здравословни състояния, при които на половите органи на девойката да бъдат нанесени вреди от които да настъпят усложнения, които в последствие да прераснат в злокачествени заболявания.Отделно бидейки от факта как девойките стигат до изпълнението на своите материални прищевки,младежите изп....растяват и търсят и те влак на който да се качат,и по този начин популацията на исинските мъже във младежката възрастова група намаляват драстично.
  • 4 йордан попйорданов

    0 0 Отговор
    Изхождайки от всичко написано в пост 3 питам всички,какво би се случило ако карсива девойка дойде при вас и отркито заяви,че иска да влезе в полов контак с вас и вие и поискат лична карта,какво ще се случи?Просто е нелепо,несериозно,конфузно и т.н.,защото когато момичето е съзряло достатъчно физически за този акт и го изпълнява по свое желание и не по принуда,то остава да се определи само ниския възрастов праг,който е против морала в резон със сегашните биологични тенденции.Всичко останало е покер,защото в един момент ако си с някаква позиция в обществото и някой реши да те засили по банановата кора,то той може да го направи по един доста нелеп начин в който дори човек да го е направил провинението в идеалните условия ,то му се лепва етикета ПЕДОФИЛ.
  • 5 Споок Армин

    1 0 Отговор
    Има две неща които са пределно ясни – по закон!!! Младеж или девойка на 17години и 11 месеца се водят по закон НЕПЪЛНОЛЕТНИ.Те не могат да бъдат осъдени защото се счита че все още те са деца и не могат да бъдат отговорни за своите действия.Следователно всеки който е над тази възраст, т.е вече е пълнолетен ,може да бъде обвинен в педофилия ако прави секс с деца под 18 г.Всичко е много ясно.Друг е въпроса че още 16г и двата пола съзряват и са готови за секс , но това НЕ оправдава възрастен който иска да прави секс с дете.Има много начини да се манипулира възрастен човек а какво остава да се манипулира дете?Именно на такава манипулация са подложени децата.Затова аз мисля че секс с лице по малко от 18 г.трябва да се наказва със затвор от минимум 7 години,така както е в САЩ.Има обаче една подробност която трябва да се разгледа.Тъй като има много изроди които се гаврят сексуално дори и с пеленачета,аз мисля че би трябвало да има граница от да речем 15 годишна възраст ПОД която ,ако педофил бъде хванат че прави секс да бъде съден по по СТРОГ закон.Например химическа кастрация и 10години зад решетките или 20 години без право на обжалване или намаляне на присъдата за добро поведение или работа.
    За хомосексуалните връзки трябва да важат същите закони.