Last news in Fakti

7 Май, 2015 00:03 2 094 0

The Who закриват фестивала в Гластънбъри

  • the who-
  • гластънбъри-
  • фестивал

Групата ще оглави неделната нощ на събитието

The Who закриват фестивала в Гластънбъри - 1
Снимка: wikipedia

Култовата рок група The Who ще бъде хедлайнер на финалния ден от музикалния фестивал в Гластънбъри, съобщи Би Би Си.

Те ще закрият събитието в неделната вечер на 28-и юни и ще се присъединят към Кание Уест и  Foo Fighters, които са водещите изпълнителите в другите дни от тридневния фестивал.

Вокалистът на групата – Роджър Долтри заяви, че „The Who ще закрият фестивала с експлозия“.

От групата обявиха, че ще преведат публиката през едно невероятно приключение с всички свои класически хитове.

„Невероятно е да приключиш една 50-годишна кариера на най-престижния и уважаван фестивал в света. Ще направим всичко възможно, за да закрием тазгодишното събитие с експлозия, стига разбира се фойерверките да не се намокрят“, заявява Долтри.

The Who вече са участвали на фестивала в Гластънбъри през 2007 г., когато отново закриха събитието. Организаторите на феста написаха в „Twitter: “С удоволствие ви съобщаваме, че The Who ще оглавят неделната вечер от фестивала.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА