Last news in Fakti

18 Юни, 2015 05:30 1 261 0

Кенет Брана може да режисира "Убийство в Ориент Експрес"

  • кенет брана-
  • убийство в ориент експрес-
  • режисира

Сценарият на филма е написан от Майкъл Грийн

Британският режисьор и актьор Кенет Брана е започнал да води преговори за режисирането на новата адаптация по романа на Агата Кристи - „Убийство в Ориент Експрес“, съобщи E!News.

Майкъл Грийн вече е написал сценария за проекта, който ще бъде реализиран от Fox. “Убийство в Ориент Експрес“ е вероятно най-популярния роман на Агата Кристи от поредицата за детектива Еркил Поаро. В него той разследва убийството на богат американец по време на пътуване в прочутия влак.  Продуценти на новия филм ще са Марк Гордън, Саймън Килбърг и Ридли Скот.

Книгата излиза през 1934 г. и се радва на огромен успех. През 1974 г. излиза първата екранизация по романа, в която играят   Албърт Фини, Мартин Балсам и Джордж Кулурис.

Брана направи име като режисьор с екранизациите по пиеси на Шекспир. През последните години обаче той засне и няколко холивудски комерсиални хита като Тор и Джак Райън. През тази година излезе неговата екранизация по приказката за Пепеляшка, която събра приходи от $ 532.7 млн.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА