Last news in Fakti

13 Юни, 2016 21:24 13 211 3

Почина актьорът, който изигра Алф

  • алф-
  • актьор-
  • мичу месарош-
  • почина

Мичу Месарош облича костюма на телевизионното извънземно Алф от 1986 до 1990 г. 

 Актьор Мичу Месарош, който се превъплати в телевизионното извънземно Алф от известния ситком, почина на 76 годишна възраст, съобщи „Индипендънт“.

Унгарският цирков изпълнител, чиято най-известна роля е тази на Алф, почина днес в болница в Лос Анджелис.

76-годишният Мичу Месарош бе открит в безсъзнание в банята на своя дом миналата седмица от неговия мениджър Денис Варга.

Верга веднага го откарал в болница, където 84-сантиметровият актьор лежа в кома до смъртта си в понеделник.

Варга заяви пред американския сайт TMZ, че Месарош е имал много здравословни проблеми, след като през 2008 г. получи удар.

Като тийнейджър Месарош се присъединява към унгарски цирк като "най-малкия човек на Земята". През 1970 г. става част от световно известния цирк "Ringling Bros. and Barnum & Bailey".

Месарош облича костюма на телевизионното извънземно Алф от 1986 до 1990 г. Той е един от четиримата души, облекли костюма на Алф. Основни задължения на Алф - включително и гласът - са били отговорност на неговия създател и кукловод Пол Фуско.

По време на телевизионната си кариера той прави много тематични роли на малки хора в различни фантастични филмови и телевизионни продукции. В средата на 90-те обаче изчезва от хоризонта на развлекателната индустрия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    ПОРАСНАХ С АЛФ
    ЕДНИ ОТ ЛЮБИМИТЕ МИ ДЕТСКИ ФИЛМИ БЕШЕ
    АЛФ

    БОГ ДА ГО ПРОСТИ

  • 2 Джими

    1 0 Отговор
    Обичам жълти котки!
  • 3 гост

    1 0 Отговор
    "Ти не си котка, ти си геврек"
    Страхотен сериал и хумор. Другите от неговия род са стъпка по стъпка, приятели и двама мъже и половина. Сериали за цялото семейство с приятни шеги и ежедневни ситуации. Винаги ще го помня АЛФ.