28 Юни, 2016 04:45 1 784 0

Звезден сблъсък за Агата Кристи

  • ема стоун-
  • агата кристи-
  • алисия викандер

Алисия Викандер и Ема Стоун ще играят ролята на известната писателка

Две от най-популярните холивудски актриси щя изиграят ролята на популярната писателка Агата Кристи в паралелни филми, съобщи „Гардиън“.

Това са Ема Стоун и Алисия Викандер. Стоун стана известна с ролята си във филмите от „Невероятния Спайдърмен“, а през 2015 г. беше номинирана за „Оскар“ за играта си в „Бърдмен“. Сега тя ще играе главната роля във филм, разказващ за 11-те дни през 1926 г., в които писателката изчезва.

Алисия Викандер стана известна с ролята си в „Ex Machina”, а през тази година спечели „Оскар“ за поддържаща женска роля за „Момичето от Дания“. Тя ще трябва да пресъздаде Кристи в нейните ранни години. Това етап в живота на писателката, в която тя се увлича по феминизма.

В същото време Кенет Брана режисира „Убийство в Ориент Експрес“. Очаква се филма по романа на Кирсти да излезе през 2017 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА