Last news in Fakti

2 Август, 2016 05:00 3 917 2

Юлиян Костов живял между Морган Фрийман и Родриго Санторо

  • юлиян костов-
  • морган фриман-
  • родриго санторо

Това се е случило на снимачната площадка на Бен - Хур в Италия

Юлиян Костов живял между Морган Фрийман и Родриго Санторо - 1

Българският актьор Юлиан Костов, познат на зрителите от риалити предаването на bTV Африка: Звездите сигурно са полудели, има роля в мегапродукцията Бен-Хур, чиято премиера в България е на 19 август на 3D, IMAX 3D и 4DX. На снимачната площадка на екшъна от Древен Рим в Италия, Юлиан е прекарал две седмици с двама от най-колоритните съседи, за които човек би си помислил – Морган Фрийман, който, освен че има централна роля в дългоочаквания римейк на класическия епос, често дава гласа си на самия Господ, и Родриго Санторо, който пък в най-новата лента влиза в ролята на Исус.

За предизвикателството и приключението да бъдеш част от толкова мащабна продукция, Юлиан разказа, че е невероятен и ценен опит. Актьорът, който се е снимал до Кийфър Съдърланд, Арън Екхарт, Джерард Бълтър и др., е и бивш шампион по плуване и дипломиран специалист в областта на бизнес мениджмънта. Как е попаднал в мегапродукцията Бен-Хур, кои са другите големи холивудски продукции, в които е участвал и какво предстои в творчески план за Юлиан Костов, може да разберете от гостуването на актьора в Тази сутрин.

За Бен-Хур:

Историята проследява приключенията на Юда Бен-Хур (Джак Хюстън) – принц, несправедливо обвинен в измяна от осиновения си брат Месала (Тоби Кебъл), който е офицер от римската армия. Бен-Хур е лишен от всичките си титли и разделен от семейството и любимата си (Назанин Бониади), като е изпратен в робство. След години по море Юда се завръща в родината си, за да търси отмъщение, но намира изкупление. Филмът е екранизация на литературната класика на Лу Уолъс за Бен-Хур, публикувана за първи път през 1880. В ролите ще видим още Морган Фрийман и Родриго Санторо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.