9 Януари, 2017 01:30 1 673 2

Памела Андерсън се сбогува с Холивуд

  • андерсън-
  • европа-
  • местене-
  • холивуд
Памела Андерсън се сбогува с Холивуд - 1
Снимка: БТА/АР

Смятаната за сексбомба от няколко поколения мъже актриса Памела Андерсън има неприятна новина за феновете си. Блондинката възнамерява да изостави Холивуд и снимките в различни продукции. Вместо това ще се отдаде на спокоен живот на Стария континент.

49-годишната звезда дори вече е започнала да си търси жилище в Париж или Лондон. Коя от двете европейски столици ще избере, предстои да разберем в близко бъдеще.

Една от причините "спасителката на плажа" да се пренесе от нашата страна на Океана е фактът, че по-голямата част от близките ѝ приятели живеят тук. Освен това в последните години не се занимава толкова активно с участия в кино и телевизионни продукции. Заела се е предимно с борбата за правата на животните и е активист в много благотворителни кампании. Именно на това планира да се посвети и след преместването си.

"Уморих се да чакам, кога правителствата ще започнат да предприемат сериозни мерки за предотвратяване на климатичните промени. Искам да убедя колкото е възможно повече хора да преминат към "зелената", т.е. екологична енергия", каза Андерсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    1 1 Отговор
    Ивчо стига с тази баба отдавна е вън от играта
  • 2 Брат ми

    1 0 Отговор
    Мнооо арна булка...