17 Януари, 2017 15:06, обновена 17 Януари, 2017 15:20 1 823 1

Джак Никълсън слиза от екран

  • джак никълсън-
  • кино-
  • екран-
  • холивуд-
  • питър фонда

Холивудската легенда е приключил сценичната си кариера, твърди негов колега

Джак Никълсън слиза от екран - 1
Снимка: БТА/АР

Едно от най-разпознаваемите лица на Холивуд - Джак Никълсън, слиза от екран. Твърдението е на неговия колега Питър Фонда, който даде интервю пред "Сън".

"Не искам да говоря от негово име, но той е свършил много работа и е доста добре обезпечен финансово. Мисля, че на практика се е оттеглил от киното", твърдейки още, че 79-годишният Никълсън има нужда от почивка.

Джак Никълсън е на сцената от цели 60 години, оставяйки трайна следа в кино индустрията. Номиниран е цели дванадесет пъти за наградите "Оскар", а в три от случаите печели статуетката. Американската филмова академия го награждава за ролите му в "Полет над кукувиче гнездо", "Колкото толкова" и "Думи на обич".

Последната лента на актьора - "Как да разбера", излезе през 2010 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    ВРЕМЕ МУ Е ВЕЧЕ
    НА ЧИЧО ДЖАК