Last news in Fakti

22 Март, 2017 09:53 1 321 0

Горан Брегович празнува рождения си ден у нас

  • горан брегович-
  • рожден ден-
  • концерт

Музикантът става на 67 години

Горан Брегович празнува рождения си ден у нас - 1

Балканската звезда Горан Брегович днес става на 67 години, а рождения си ден ще отпразнува у нас.

Той и вокалистът на, създадената от него група, „Биело дугме” — Ален Исламович пристигат днес, за да разкажат за предстоящия на 7 април концерт.

Тази вечер, двамата ще бъдат специални гости в "Шоуто на Слави", за да разкрият какво да очакваме на концерта и ще ни подгреят подобаващо за него с изпълнение на един от най-популярните си хитове.

Най-популярната група в бивша Югославия ще направи грандиозно шоу с шумна брас секция, цигулков оркестър, мъжки хор от Белград, български и ромски певци. Освен Горан Брегович, на сцената ще се изявят двама от вокалистите на бандата — Младен Войчич-Тифа и Ален.

Сред парчетата, които ще бъдат изпълнени на концерта, са хитове като „Гергьовден” и „Улиците се напиха”, както и песни, прочули се като част от саундтрака към филмите на Емир Кустурица — „Циганско време“, „Аризонска мечта“ и „Ъндърграунд“.

Шоуто на Брегович и „Биело дугме” в България е част от европейското турне на формацията, което започна в средата на февруари в Германия и Англия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА