Last news in Fakti

13 Май, 2017 22:22 5 048 3

България с две награди от Евровизия

  • кристиян костов-
  • евровизия-
  • песен

Това са първите награди на нашето момче

България с две награди от Евровизия - 1

България вече получи две признания от песенния конкурс Евровизия, съобщи БНТ.

След гласуване на журналистите в пресцентъра на Евровизия, получихме 2 награди - за най-добри специални ефекти и най-добра сценична концепция и присъствие.

Това са първите награди на нашето момче Кристиян Костов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ехааа

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "мъжкар":

    Абе, "мъжкарю", ми ти що не ходиш да копаш на нивата, ами си хванал клавиатурата, ама от това полза никва....
  • 3 лъва

    3 2 Отговор
    Този конкурс е толкова посредствен и е такъв инкубатор за песни еднодневки че от това повече няма накъде.Аз имам професия която има стойност както за мен самия така и за хората и за държавата.Ама сега да тръбим фанфари за някво си тука и едва ли не да гласуваме няма как да стане тая работа.Два дена ефира е залят с слабо ефектните напъни на това келешче за пеене вместо да се акцентира на проблемите на хиляди деца като него тука в България.Освен това ако това беше спечелило евровизия това не е НИКАКЪВ УСПЕХ ЗА БЪЛГАРИЯ това е успех за самия него той да си опрай положението така че ненамесвайте името на БЪЛГАРИЯ.Това като направи нещо за БЪЛГАРИЯ тогава може неговия успех да се нарече успех на България но неговия успех от утре положението на хората в Бг отново ще е същото така че слабо ме е ЕНЯ за неговия "успех".След 5 години никой няма да знае кой е Кристиян.