Last news in Fakti

9 Септември, 2017 12:39 2 832 2

Лейди Гага опечали милиони свои фенове

  • лейди гага-
  • певица-
  • оттегле се-
  • музика-
  • музикална сцена-
  • почивка

Временно ексцентричната изпълнителка ще се оттегли от музикалната сцена

Лейди Гага опечали милиони свои фенове - 1
Снимка: Instagram

Милиони фенове на Лейди Гага останаха опечалени, след като ексцентричната изпълнителка оповести, че възнамерява да се оттегли от музикалната сцена за неопределен период от време. Това обаче, ще се случи след края на турнето ѝ.

Новината дойде от самата нея тя по време на пресконференция на Филмовия фестивал в Торонто, където бе представен документалния филм за живота и кариерата ѝ.

"Ще си взема почивка, не знам колко дълго. Това не означава, че няма повече да творя. Не означава, че не готвя нещо. За мен винаги ще остане най-важното нещо на света да забавлявам хората и да ги карам да се чувстват щастливи", увери звездата почитателите си в изявление пред журналистите и уточни, че оттеглянето й е породено от нужда "да забави малко темпото и да се излекува", по нейни думи от хронична болка.

"Всичко е наред... трудно е. Но е и освобождаващо. В мен има елемент, много силна част, която вярва, че болката е микрофон. Тя не може да ти повлияе, освен ако не я трансформираш в нещо добро", сподели още 32-годишната певица.

Съобщението на Лейди Гага идва само седмица, след като се наложи да анулира концерта си в Монреал заради ларингит и инфекция на дихателните пътища, получени на концерт в Ню Йорк.

През кариерата си певицата никога не е крила борбата си с депресията, хранителните разстройства и хроничните заболявания. Те обаче никога не й попречиха за 10 години да запише 5 албума и да спечели безброй награди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    6 5 Отговор
    Гаргата е сметнала, че парите, които е спечелила от нейните психично болни фенове, в чийто очи тя е кумир, ще и стигнат поне за няколко години. Щом ги похарчи, то пак ще развее баджак на сцената, за да припечели още някой и друг милион.