19 Октомври, 2017 20:06 1 926 4

Концертите на Лили Иванова в Берлин, Мадрид и Милано се отлагат

  • лили иванова-
  • концерти

Поради непредвидени обстоятелства, насрочените концерти на Лили Иванова в Европа – Берлин, Мадрид и Милано се отлагат за неопределен период от време. Всички билети могат да бъдат върнати в срок от 1 месец, от местата, от които са закупени. Това съобщение публикуваха на официалната страница на Лили Иванова във фейсбук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наборчето й

    8 3 Отговор
    Не помня точно, но преди около 5 г. момата направи бенефис, взе си " Сбогом" и обяви края си на сцената! Че дръж си на думата, де!

    Коментиран от #3

  • 2 Пазарен Либерализатор

    9 2 Отговор
    В кошмарите ми още витае еротичната фотосесия на Лили...
  • 3 Ivanov

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Наборчето й":

    За какви точно моми говориш бе наборе?
  • 4 незнайко

    1 0 Отговор
    Каквота и да си приказваме няма друга певица в момента, достигнала нивото на Лили Иванова ! Всички ще остареем , това е неизбежно.