Last news in Fakti

17 Декември, 2017 01:30 1 468 3

Стинг с два концерта в Пловдив догодина

  • античен театър-
  • пловдив-
  • музика-
  • концерт-
  • стинг

Актьорът лично избрал Античния театър за място на събитията

Стинг с два концерта в Пловдив догодина - 1

Световноизвестният музикален изпълнител Стинг се завръща с два специални концерта в България през 2018 година.

Композитор, певец, автор на песни, актьор, писател и активист, Стинг е един от най-великите артисти на световната музикална сцена. През своята знаменита кариера той е продал почти 100 милиона албума и е носител на множество престижни награди.

Концертите на Стинг на 19 и 20 юни 2018 г. са включени във формата Hills Exclusive и се осъществяват с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2018 година.

Мястото за провеждането им - Античния театър, е избрано лично от Стинг. Поради лимитирания капацитет на арената, билетите за всеки от концертите на Стинг са само 3 000 броя и ще бъдат на цени от 110 до 190 лева. Те могат да бъдат закупени в мрежите на "Тикетпро" и "Иветним", както и онлайн на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    2 0 Отговор
    Всички рок групи като остаряха, решиха да дойдат в БЪЛГАРИЯ, защото на друго място вече не се котират !!!
  • 2 ГОНЗО

    1 1 Отговор
    МАЙНА ТАУН ПАК НАМАЗАХА.....
  • 3 Plovdiv

    0 0 Отговор
    Нека всички пловдивчани, вкл. малцината, които харесват подобието ни на кмет, да се молят на Всевишния всеки ден за това, 2019 г. да не се превърне отново в провал, както "Месецът на културата" от 1999 г... Защото нещата отиват натам. 2019 г. ще е уникален шанс за Пловдив и България, ако бъде пропилян, ще е непростимо.