13 Януари, 2018 22:29 4 672 3

Агент Скъли напуска "Досиетата Х" (ВИДЕО)

  • крис картър-
  • досиетата х-
  • джилиън андерсън-
  • дейна скъли-
  • фокс мълдър

Джилиън Андерсън повече няма да участва в култовия сериал

Агент Скъли напуска "Досиетата Х" (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Американската актриса Джилиън Андерсън потвърди, че прекратява участието си в сериала "Досиетата Х", след края на 11-ия сезон тази година, съобщи Contactmusiс.

Звездата, която е на 49 години, и преди намекваше, че настоящият 11-и сезон на научнофантастичната поредица ще е последен за ролята й на Дейна Скъли.

"Време е да прекратя ролята на Скъли. Наистина. Изчерпана съм и това ще е краят", каза Джилиън на конференция на Асоциацията на телевизионните критици.

Андерсън призна, че първоначално се е съгласила да се завърне само за продължението на сериала с шест епизода през 2017 г., но е благодарна за възможността да играе култовата героиня повече от две десетилетия.

Агент Скъли напуска "Досиетата Х" (ВИДЕО)

"Мисля, че създателят на сериала Крис Картър сам каза, че при първото продължение от шест серии сякаш се учехме да ходим отново, а с новия сезон от 10 серии отново забързахме темпото и тичаме", добави тя.

Сезон 11 тръгна в телевизионния ефир на 3-и януари. В него участва и Дейвид Духовни в ролята на агента от ФБР Фокс Мълдър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    4 5 Отговор
    Най -после една добра новина дано вкарат Меган Фокс на нейно място

    Коментиран от #2

  • 2 ССС

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Чул те Господ...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.