21 Януари, 2019 22:31 3 503 4

Агент Скъли вече е Желязната лейди

  • маргарет тачър-
  • джилиън андерсън-
  • досиетата х

Актрисата Джилиън Андерсън ще се превъплъти в ролята на Маргарет Тачър в сериал

Агент Скъли вече е Желязната лейди - 1
Снимки: БГНЕС/EPA

Актрисата Джилиън Андерсън ще се превъплъти в ролята на 71-вия министър-председател на Великобритания - Маргарет Тачър в сериала "Корона", съобщи в. The Daily Mail.

Андерсън ще изпълни ролята на Желязната лейди, която заемаше отговорния пост в продължение на 11 години - от 1979 до 1990 година. Андерсън ще се появи в четвъртия сезон на телевизионната поредица, чиито снимки ще започнат това лято. Новите серии ще излязат на екран през 2020 година.

Джилиън стана световноизвестна с ролята си на агент Дейна Скъли в поредицата "Досиетата Х". Тя е носителка на награди "Еми " и "Златен глобус".

Агент Скъли вече е Желязната лейди

Сериалът "Корона" разказва за живота на кралица Елизабет Втора от момента на нейната сватба през 1947 година. В първите два сезона в кралицата се превъплъти Клеър Форлани, а в третия и четвъртия ролята ще бъде поверена на Оливия Коулман.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фют

    9 4 Отговор
    Готино милфче
  • 2 Бачо Киро

    13 3 Отговор
    Джилиън малко в повече е красива за да играе Маргарет, но аре, от нас да мине.
  • 3 Алфа Ромео

    2 0 Отговор
    Котьоооо, агент Скъли, навремето кат бяхме юноши гледахме сериала и точехме лиги по нея, и сега е симпатична кака.
  • 4 BatkoPsihopatko

    0 0 Отговор
    Тая да не е вампирка? Въобще не е набръчкана...