Last news in Fakti

25 Март, 2018 23:00 2 693 0

Правят игрален филм по "Лейди и скитника"

  • лейди и скитника-
  • игрален-
  • филм

Вече е започнала работа по сценария

Изглежда, че превръщането на култовите анимации на „Дисни“ от миналия век в игрални филми е стратегия, над която компанията ще залага все по-често в бъдеще. Този път е ред на „Лейди и Скитника“, пише Chronicle.bg

По информация на The Hollywood Reporter Чарли Бийн е сключил сделка с филмовата компания за създаването на игрален филм по историята за двама от най-известните екранни домашни любимци. Другата новина е, че филмът няма да бъде пускан по кината, а вместо това ще дебютира в стрийминг платформата на „Дисни“, която би трябвало да бъде открита през 2019 г. Услугата ще бъде достъпна най-напред на национално ниво, с план да има международен обхват. Цените за абонамент все още не са определени.

Сценарият ще бъде дело на Андрю Бужалски, а продуцент ще е Брайгам Тейлър.

„Лейди и Скитника“ е анимация на „Дисни“ от 1955 г. и разказва любовната историята между кокер шпаньола Лейди и бездомния Скитник. От този филм са популярните песни Bella Notte, He’s a Tramp и The Siamese Cat Song. През 2001 г. излезе продължение на анимацията – „Лейди и Скитника 2: Приключенията на Скамп“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА