Last news in Fakti

31 Януари, 2012 09:47 1 494 0

„Златен век“ за Стоянка Мутафова

  • стоянка мутафова
„Златен век“ за  Стоянка Мутафова - 1
Снимка: БГНЕС

Гранддамата на българския театър Стоянка Мутафова ще се окичи с огърлица „Златен век“ на 90-ия си рожден ден. Ще я окачи министърът на културата Вежди Рашидов на 2 февруари, когато Госпожа Стихийно бедствие празнува юбилея си.

Церемонията ще е в Сатиричния театър - любимата сцена на Мутафова. Актрисата е сред основателите на трупата и повече от пет десетилетия играе там. Преди да получи отличието Мутафова ще весели публиката с коронната си роля като „Госпожа Стихийно бедствие“.

След това трупата на театъра е подготвила редица „номера“, които държи в тайна, за да изненада юбилярката. Стана ясно само, че неуморимата Стояна ще бъде поздравена от колегите си с музикални изпълнения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА