26 Февруари, 2019 21:00 3 514 5

Проблем след проблем за френска филмова легенда (ВИДЕО)

  • люк бесон-
  • санд ван рой

Парижката прокуратура започна разследване във връзка с нови обвинения в сексуални посегателства срещу продуцента Люк Бесон 

Проблем след проблем за френска филмова легенда (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/EPA

Парижката прокуратура е започнала предварително разследване след нови обвинения в сексуални посегателства срещу известния режисьор, сценарист и продуцент Люк Бесон, предаде AFP.

Разследването започнало на 21 февруари. На 13 февруари актриса на около 40-годишна възраст, която понастоящем живее в САЩ, се обърнала към прокуратурата.

По думите на жената през 2002 г. продуцентът я притиснал към стена и се опитал да я целуне, но тя не му разрешила да го стори. Поради тази причина дамата не получила роля във филм, за която се явила на прослушване.

Проблем след проблем за френска филмова легенда (ВИДЕО)

По-рано парижката прокуратура отклони иск на актрисата Санд ван Рой, която също обвини Бесон в сексуално насилие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дако чикиджията

    37 0 Отговор
    през 2002 г се е опитал да я целуне???????? А защо не е изчакала тази актриса на смъртния си одър да му потърси сметка????????????
  • 2 хмммм

    31 1 Отговор
    Преди има няма 20 години, ама тя сега се сетила. Работата не бива - щом и курвите огладняха и искат още пари, а за тях пари винаги е имало, значи наистина нещата вървят на зле.

    Коментиран от #3

  • 3 ГосТ

    8 5 Отговор

    До коментар #2 от "хмммм":

    Те винаги искат пари. Много ясно че няма да има роля като не му е пуснал тоя парцаляк
  • 4 ГосТ

    12 1 Отговор
    Аз не мога да разбера какъв е проблема ? Значи некъв некадърен и амбициозен парцал иска роля или каквото и да било от някой талантлив и доказан човек, какво лошо има в това да направиш сделка за единството, което може да даде въпросната ? И го дава наляво и надясно. Ми като не дава,е така напук,за да бъде още по мръсна айде....така,така. К'во нали всичко е бизнес !?
  • 5 Гнус

    14 0 Отговор
    Курвите насита нямат !