Last news in Fakti

29 Април, 2012 14:49 930 0

Импровизации – изложба в градска среда

  • импровизации-
  • изложба-
  • градска среда-
  • пиана-
  • фестивала sm&rt

Като съпътстващо събитие по време на фестивала SM&RT ще бъде разположена арт инсталация, състояща се от пиана, на няколко публични места в София. Инсталацията ще може да бъде не само разглеждана, но желаещите да се изявят ще могат да посвирят на пианата, съобщи Модо.бг. Инструментите ще бъдат “преобразени” от професионални художници и ще бъдат превърнати в истински произведения на модерното изкуство.

Сдружение Трансформатори партнира във фестивала SM&RT с идеята за артистично трансформиране на пианата. Екип от сдружението поема създаването на обща творческа концепция за 11 арт инсталации около пианата и координацията по тяхното изпълнение. За целта сдружение Трансформатори кани 11 артиста с различен стил и насоченост, които да предложат 11 артистични опаковки на пиана в съответствие със съответното месторазположение. Целта на тези арт инсталации е от една страна да привлекат вниманието на минувачите към пианата и по този начин да популяризират фестивала и от друга – да допринесат за по артистичния и красив облик на столицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА