Last news in Fakti

7 Юни, 2019 12:30 2 641 11

"Зиг хайл" на фен прекъсна концерт в София

  • кен кейси-
  • зиг хайл-
  • dropkick murphys

Шоуто започна с изпълнение на шотландска гайда

"Зиг хайл" на фен прекъсна концерт в София - 1
Dropkick Murphys по време на концерт във Франция през 2017 г. Снимка: EPA

В сряда в София се състоя концерт на американската келтик пънк формация "Dropkick Murphys". Изпълнителите обаче спряха по средата заради техен фен от публиката, който вдигал ръка в "Sieg Heil" поздрав по време на песните им.

Концертът в Зимния дворец е първото гостуване на "Dropkick Murphys" в България. Групата има девет студийни албума и още преди години се наложи като една от най-силните формации в този стил. Участията им винаги са много енергични, като изпълнителите не спират да подскачат и пеят през цялото време.

Шоуто започна с изпълнение на шотландска гайда и една от най-известните им песни "The Boys are Back". След около един час обаче изпълнителите прекъснаха концерта и се конфронтираха с фен, който по време на песните вдигал ръка за хитлеров поздрав, съобщи "Офнюз".

Вокалистът на групата Кен Кейси слезе в публиката и проведе разгорещен разговор с въпросния почитател. След няколко минути изпълнителите се върнаха на сцената, като Кейси призова хората да "държат политиката си за себе си".

"Не ни интересува от коя политическа партия сте, но не можете да правите това. Ако ни покажете това (хитлеровия поздрав), ние трябва да спрем шоуто", обърна се той към публиката, която аплодираше групата и приканваше концертът да продължи.

"Толкова добре си прекарвахме преди тази шибана глупост", добави той. Не стана ясно какво си казаха с екзалтирания им почитател, но той не бе ескортиран навън, а концертът продължи малко след това.

Не отне дълго и бандата отново върна доброто настроение, като следващият един час премина без никакви проблеми. По време на втората част изпълниха и емблематичното си парче "Shipping off to Boston", което бе избрано от Мартин Скорсезе за саундтрак на спечелилия през 2006 г. "Оскар" филм "От другата страна". В края на шоуто изпълнителите поканиха хора от предните редове на публиката на сцената под дъжд от конфети.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Boian

    43 13 Отговор
    Слава на Великият Фюрер!

    Коментиран от #4

  • 4 Самоубий се за хитлер

    5 10 Отговор

    До коментар #3 от "Boian":

    Има нужда от още кръв😂😂😂😂

    Коментиран от #8

  • 5 Й.С.Б.

    14 5 Отговор
    Как може да си давате левчетата за нещо наречено”музика”?
  • 6 FURY

    17 4 Отговор
    мале как не съм бил там...но пари не давам на чифути и техните подлоги.....
  • 7 Main Fürher

    7 2 Отговор
    Язък,че аз не съм бил там!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Иван

    5 3 Отговор
    Браво! Личи си, че от групата са цивилизовани и интелигентни хора. Интересно тоя примат от публиката на какъв език е говорил с вокалуста на групата?!