Last news in Fakti

10 Юни, 2019 17:15 1 498 2

Брайън Адамс идва в Пловдив

  • брайън адамс-
  • турне-
  • концерт-
  • пловдив-
  • музикант-
  • звезда

Българската публика ще може да чуе най-големите му хитове

Брайън Адамс идва в Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Световноизвестният изпълнител Брайън Адамс ще посети България на 14 ноември 2019 година в Многофункционална спортна зала Колодрума. Концертът ще е първото гостуване на звездата в Пловдив. Шоуто ще бъде част от световното турне Shine A Light, в подкрепа на едноименния четиринадесети студиен албум на звездата.

Брайън Адамс е един от най–успешните музиканти в световен мащаб. С над 65 милиона продадени копия, първи места в класации в над 40 държави и множество разпродадени турнета по света, зашеметяващата кариера на музиканта продължава вече повече от 30 години.

Българската публика ще може да чуе на живо най-големите хитове на Брайън Адамс като "Run To You", "Everything I Do (I Do It For You)", "Please Forgive Me", както и песни от новия албум на музиканта. Концертът на Брайън Адамс се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2019 година.

Shine A Light е последният четиринадесети студиен албум на звездата. Той излезе на пазара на 1 март 2019 година и дебютира на първо място в канадската класация Canadian Albums Chart. Едноименният сингъл към албума, Брайън Адамс написва съвместно със сензацията Ed Sheeran, а парчето събира над 750 хиляди гледания в Youtube.

Многобройните почитатели на Брайън Адамс ще имат възможността да станат част от невероятното шоу и турнето Shine A Light на живо на 14 ноември в Пловдив. Билети се пускат в продажба от утре, 11 юни, в 10 часа, обявиха организаторите от Sofia Music Enterprises.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора

    2 2 Отговор
    Брайън, много те харесвах заедно с музиката, но. всичко. С времето си..!Специално твоята музика е хубава, но не е вечна като някои твои колеги...!!!
  • 2 Голям Слон

    0 1 Отговор
    Не разбирам как най-слабата песен от албума може да стане заглавна..
    Набедиха Рижко за музикант и текстописец и започнаха да му коленичат величаята и да се молят за съвместни песни. Ужас.
    Talk to me е къде-къде напред.