Last news in Fakti

8 Септември, 2019 23:02 3 203 7

Как избраха Робърт Патинсън за Батман

  • робърт патинсън-
  • батман-
  • филм

Актьорът разказва интересни истории за прослушванията

Как избраха Робърт Патинсън за Батман - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Актьорът Робърт Патинсън разказа интересна история за избора му за ролята на Батман, съобщи CBR.com.

Патинсън беше обявен като следващия актьор по-рано през годината. Той признава, че в началото не е бил голям фаворит за ролята.

„Истината е, че и преди ми предлагаха роли във филми за супергерои. След „Здрач“ обаче не бях готов отново да поема такъв ангажимент.

Предпочитах по-малки неща. Батман обаче винаги е бил моя любим супергерой. Може би защото реално той няма суперсили. Когато разбрах, че Мат Рийвс ще снима този филм, опитвах да се свържа с него дълго време.

Накрая получих прослушване. Помня, че в един момент в интернет изтече, че аз съм избора за ролята.

Не можах да повярвам. Всъщност се уплаших, че това може да ми коства ролята, заради реакциите. Тогава часове наред си търсех името в Google, за да намеря новина, че са се отказали от мен в ролята.

За щастие такава нямаше. Официално разбрах, че получавам ролята в първия ми ден на снимките на новия филм на Кристофър Нолан. Той е снимал три такива филми и аз го засипах с въпроси за героя.

Странно е да облечеш костюма на Батман, защото той е много странен и трябва трима души да ти помагат, за да влезеш в него. Когато го облечеш обаче наистина се чувстваш страхотно“, заяви Патинсън.

Филмът трябва да излезе след две години.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЗС

    12 1 Отговор
    а те така, и батман пе-ал накрая, с робин сигурно ще са двойка

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Бачо Киро

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "РЗС":

    Долен ляв пе дал, верно, но пък ще ги апе кат вЪмпир...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Зик

    0 3 Отговор
    Тоя ще бъде егати , грозния и отвратителен Батман.
  • 5 Анна

    2 2 Отговор
    Според мен актьорът Робърт Патинсън би могъл успешно да изиграе тази роля.Зависи и от режисурата и сценария. Не зная как коментиращи тук смело определят сексуалната ориентация на Робърт Патинсън. Може би го познават лично?
  • 6 гост

    1 0 Отговор
    Добре ще се приеме от ЛГБТ общността този филм.
  • 7 ЗайоБайо

    0 0 Отговор
    Ужас!