Last news in Fakti

4 Ноември, 2019 14:59 2 632 9

Боговете на рока идват в София (ВИДЕО)

  • kiss-
  • кис-
  • пол стенли-
  • джийн симънс

Легендите KISS ще свирят пред българска публика за последен път

Боговете на рока идват в София (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Легендарната рок банда KISS включи България сред датите на своето финално турне, което носи името „End of the Road“. Американската група обяви 75 нови локации, където ще бъдат проведени концерти в периода между февруари и октомври 2020 година. А колкото до последния концерт, който KISS ще изнесат преди своето оттегляне от сцената, той ще се състои на 17 юли 2021 година в техния роден град Ню Йорк, съобщава soundtrack.bg.

Голямата дата за българските фенове на KISS е 18 юли 2020 година, когато Пол Стенли, Джийн Симънс, Ерик Сингър и Томи Тайър ще забият отново пред родна публика. Все още очакваме потвърждение за локацията на концерта и цените на билетите, но сме сигурни, че бандата ще получи подобаващо изпращане и от българските рок фенове.

Два дни преди София, KISS ще свирят в унгарската столица Будапеща, а след концерта у нас ще продължат турнето си в Женева, Швейцария.

Боговете на рока идват в София (ВИДЕО)

KISS са основани в Ню Йорк през 70-те години на миналия век. Бандата се отличава със своето запомнящо се сценично присъствие, за което спомагат и атрактивните им костюми. Те са една от най-успешните групи в световен мащаб, можейки да се похвалят с повече от 100 милиона продадени албума. Повече от 30 от техните албуми са сертифицирани като „златни“, а 14 от тях са и платинени.

През 2014 година KISS са приети в Залата на славата на световния рокендрол, а MTV ги класира на 9-о място в класацията си за най-великите метъл банди на всички времена.

В своята дискография KISS имат впечатляващите 20 албума, като последният от тях – Monster, бе издаден през 2012 година.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пипъна

    17 1 Отговор
    Легенди!
  • 2 айде сега богове

    3 18 Отговор
    Ама те тия рок група ли са,щото песните им,като на "Бийтълс".
  • 3 KISS

    11 2 Отговор
    Преди 2 г ходих в Лондон,тази пропуснах,но на 18.07.2020 с дъщеря ми отново ще сме там,а тя дори от Лондон ще си дойде.Няма начин.Препоръчвам,шоуто си заслужава за любителите на глем рока.

    Коментиран от #7

  • 4 АБВ

    13 1 Отговор
    Слушал си ти Бийтълс,бордюр.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Див петел

    7 0 Отговор
    Едни от най-големите...от тези , които още на втория акорд можеш да кажеш кои са. Не останаха много такива, за жалост и тези си тръгват....
  • 7 Луд меломан

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "KISS":

    Не съм съвсем съгласен че са изявени ''глемаджий'' като ''MUD'', ''SWEET'', ''HELLO'' или ''T-REX''... но се доближават доста...все пак наистина шоуто им си заслужава, дано наистина имаш щастието да ги гледаш в София.
  • 8 vin

    5 0 Отговор
    Бях тази година на концерта им в 02 в Лондон,заслужава си ,страхотно шоу,голям концерт отидете непременно,а кавалите да ходят на Азис ако искат......
  • 9 vin

    2 0 Отговор
    Бях тази година на концерта им в 02 в Лондон,заслужава си ,страхотно шоу,голям концерт отидете непременно,а кавалите да ходят на Азис ако искат......