21 Май, 2020 12:45 3 394 8

Ще има нов български сериал в памет на Милен Цветков

  • скритата истина-
  • проект-
  • сериал-
  • уеб сериал-
  • милен цветков

Проектът се нарича "Скритата истина"

Започват снимките на нова продукция - уеб сериал, посветен на един от най-смелите ни журналисти: Милен Цветков.

„Скритата истина” се опитва да събере цялата налична информация, с която разполага относно създалата се ситуация и да я представи обективно. Сериалът ще има формата на документално-игралното кино и ще бъдат взимани интервюта на специалисти, известни в своята област: лекари, икономисти, имунолози и психолози. Първият епизод е готов да бъде излъчен скоро, а тук може да видите трейлъра:

Сериалът ще е нещо ново за българските зрители - нивото на заснемане е не просто професионално. Малкият, но сплотен екип, е съставен изцяло от хора, които не само разбират какво ги очаква по трънливия път до успеха, но и го правят със страст. Голяма част от снимките се осъществяват във филмови студия BUFO.

Един от режисьорите на продукцията - Стоян Анов е и един от режисьорите на "Танго в тунела" - филм, който спечели второ място в категорията: „Най-добра драма“ на международния филмов фестивал в Малибу, Калифорния „Los Angeles Motion Picture Festival”, а голямата награда на журито в категория „Най-добра актриса“ отиде при младата актриса Диляна Данева за ролята ѝ във филма. Денислава Петрова е първи асистент-режисьор и координатор продукция. Заедно със Стоян снимат късометражен филм миналата година с участието на Любо Чаталов, Румен Попов и др. на фестивала Dolna Malina Open Fest, където печелят наградата за кинематография. Художник към проекта е Ясмин Мандели, която от 2010-та до 2015-та всъщност работи в сферата на модата.

Водещ на предаването е Павел Владимиров. Един от актьорите ще е бившият кмет на Долна Малина, актьор и режисьор - Йонко Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фалшив герой

    13 0 Отговор
    Много фалш, много лъжа има все още в България. Комунизма дава своите метастази.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Фурмите

    6 2 Отговор
    по които работеше преди да бъде уби , и те ще видят бял свят !
  • 4 Активист на БКП

    6 1 Отговор
    Убиецът му още е на свобода!
  • 5 Последния софиянец

    5 2 Отговор
    Нашият Кристиян ще може да играе главната роля поне той е жив и ще е едно към едно Браво.
  • 6 А маските на очите

    3 1 Отговор
    Станалото с Милен Цветков няма нищо общо с изолацията заради вируса.Какви са тези глупости?Станалото е резултат от БСП изоацията ни от всичко ставащо и случващо се около нас.Продажбата на наркотици около училищата,нощни заведения пълни с непълнолетни,побоищата всеки ден между децата сериозни последици.Не всички са деца на богати.Да убиеца на Милен Цветков е такъв,но на много други не публични личности са с различен социален статус.Работил съм в заведения преди 20 г.и тогава го имаше-значи от тогава мълчим и сме се изолирали.През тези години сигурно убитите са хиляди и продължава всеки ден и ще продължава,а в този трейлър видях само някои възползващи се от смърта на Милен Цветков.Ще оберат временна слава и пари и след година даже и за Милен Цветков няма да се сетят.Скътбящите по медии много ,но цвете изпратили малцина!
  • 7 българин

    0 2 Отговор
    Милен Цветков не беше журналист...Водещ на телевизионни предавания - да,но не и Журналист...Образованието му е Дефектология в СУ...
  • 8 Деската

    3 0 Отговор
    Малко късно са се сетили. Милен беше единственият стойностен журналист. Ама вече го няма. Спираха му предаванията хора , които се страхуваха от истината.Сега след него - нищо. Дано някога се появи човек с неговия потенциал и харизма.