Last news in Fakti

2 Септември, 2020 09:28 1 391 0

Никълъс Кейдж ще озвучава дракон

  • никълъс кейдж-
  • дракон-
  • поредица-
  • highfire

Актьорът ще бъде и изпълнителен продуцент на поредицата "Highfire" ("Хайфайър")

Никълъс Кейдж ще озвучава дракон - 1
Снимка: Shutterstock

Актьорът Никълъс Кейдж ще озвучава дракон, който запълва времето си с гледане на кабелна телевизия и пиене на "неприлични количества" водка в поредицата "Highfire" ("Хайфайър") на стрийминг платформата Amazon Prime, съобщи сайтът Deadline, цитиран от dir.bg.

Шоуто е базирано върху едноименния роман на създателя на поредицата за приключенията на Артемис Фоул - Оуън Колфър.

За разлика от романа, новата фентъзи драма ще бъде насочена към възрастната публика. Поредицата разказва за дракон, обитаващ блато в Луизиана и явяващ се поклонник на водката и "Флашданс", предава БТА. Персонажът заформя необичайно приятелство с тийнейджър на име Скуиб, с когото си помагат, за да оцелеят.

Никълъс Кейдж ще бъде и изпълнителен продуцент на поредицата заедно със създателя ѝ Дейвид Холмс и Андрю Митман.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА