Last news in Fakti

31 Март, 2021 12:16 2 241 2

Ръсел Кроу ще участва в новия „Тор”

  • ръсел кроу-
  • тор-
  • марвел-
  • отмъстителите

"Тор" 4 трябва да излезе по кината през май 2022 г.

Ръсел Кроу ще участва в новия „Тор” - 1
Снимка: Shutterstock

Гладиаторът и "гост" от киновселената на "DC Комикс" Ръсел Кроу е новото попълнение в звездния актьорски състав на четвъртия филм на "Марвел" за приключенията на бога на гръмотевиците Тор, съобщават редица издания, сред които "Холивуд рипортър" и "Варайъти".

Във филма "Тор 4: Любов и гръмотевици" на режисьора Тайка Уайтити 56-годишният Кроу ще се присъедини към Крис Хемсуърт и Натали Портман, които почитателите на поредицата ще видят в познатите им роли на Тор и Джейн Фостър. Актьорският състав на филма, който трябва да излезе на екран през май 2022 г., включва също Теса Томпсън и Крисчън Бейл.

На този етап не се посочва в каква роля зрителите ще видят носителя на "Оскар" Ръсел Кроу.

Миналата година беше съобщено, че актьорът Крис Прат ще играе Звездния повелител - героя си от поредицата "Пазители на Галактиката", в "Тор 4: Любов и гръмотевици".

В познатите им епизодични роли от третия филм "Тор: Рагнарок" (2017) на асгардски актьори, пресъздаващи версии на Локи, Тор и Один ще се завърнат съответно Мат Деймън, братът на Крис Хемсуърт, Люк Хемсуърт, и Сам Нийл.

Комедийната звезда Мелиса Маккарти наскоро беше фотографирана да снима сцена като злодейката Хела от "Тор: Рагнарок", първоначално изиграна от Кейт Бланшет.

Подробностите около сюжета на "Тор 4: Любов и гръмотевици" се пазят в тайна. Актьорът Вин Дизел, който озвучава Грут в "Пазители на Галактиката", преди време обаче загатна, че персонажи от франчайза ще бъдат "инкорпорирани" в поредицата за Тор.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    1 4 Отговор
    Тор - богът на л@й@та, хахаха!!!
  • 2 Честито

    2 0 Отговор
    Не Люк, а Лиъм Хемсуърт. Ама карай да върви.