21 Септември, 2021 11:44 4 227 6

Даниел Крейг си каза тежко "Сбогом" с Бонд (ВИДЕО)

  • даниел крейг-
  • агент 007-
  • джеймс бонд-
  • смъртта може да почака-
  • сбогом

"Смъртта може да почака" е последният филм на Крейг в ролята на агент 007

Даниел Крейг си каза тежко "Сбогом" с Бонд (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Даниел Крейг приел изключително емоционално сбогуването си Агент 007. Това стана ясно, след като на бял свят се появи документалният филм "Being James Bond" ("Да бъдеш Джеймс Бонд"). В кадри от безплатно разпространяваното заглавие в Apple TV се вижда как 53-годишната звезда заснема последната си сцена за предстоящия "Смъртта може да почака", пише "Стандарт".

"Много от хората тук работиха с мен по всички пет филма и знам, че се казаха много неща за това какво мисля за тези филми. Но обичах всяка секунда от тях и най-вече от този филм, защото ставах всяка сутрин и имах шанса да работя с вас. И за мен е чест", споделя в реч след края на снимките Крейг. Той казва още, че целият му свят се е преобърнал с краката нагоре, но не съжалява за нищо.

Още преди да се съгласи да снима в "Смъртта може да почака" той заяви, че би направил това единствено заради хонорара.

Това обаче не е първият път, в който актьорът дава заявка, че повече няма да се снима в заглавие под мерника на Агент 007.

Големият въпрос кой ще е следващият Бонд, ще има своя отговор след като "Смъртта може да почака" излезе на големите екрани, казват запознати. В някои страни това е края на месеца, а в други е началото на октомври. Последно се заговори, че щафетата може да поемат Том Харди, Джон Бойега, Хенри Кавил или Сам Хюган.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    23 0 Отговор
    интелигентен човек и добър актьор.
  • 2 Бранимира

    13 0 Отговор
    Хенри Кавил е най-подходящ като излъчване. Бонд трябва да е не само мускул и целеустременост, а и изтънченост и дори аристократизъм.
  • 3 Толята

    17 1 Отговор
    Велик! Благодаря ти, Даниел!!!

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 един от стадото

    1 0 Отговор
    друг е въпросът, че вече всеки може да бъде Бонд. И онова хакерче с пет диоптъра дето и слон не може умери от пет метра, ама побърка Пентагона и Думата. Бонд свърши. Стига илюзии
  • 6 един от стадото

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Толята":

    не е най великия Бонд. Да ги почвам ли.. Кой каза пръв водка-мартини в кадър, спомняш ли си