Last news in Fakti

19 Октомври, 2022 17:45 1 290 2

Даниел Крейг получи същия орден като емблематичния си герой Джеймс Бонд

  • даниел крейг-
  • орден-
  • джеймс бонд-
  • замъка уиндзор-
  • принос-
  • кино-
  • театър

Актьор беше произведен в кавалер на ордена "Свети Михаил и Свети Георги"

Даниел Крейг получи същия орден като емблематичния си герой Джеймс Бонд - 1
Снимка: БГНЕС

Актьорът от "Джеймс Бонд" Даниел Крейг получи същото отличие, каквото притежава измисленият му герой, съобщи АФП, предаде БГНЕС.

54-годишният британски актьор, който изигра Бонд за пети и последен път във филма "Смъртта може да почака" от 2021 г., беше произведен в кавалер на ордена "Свети Михаил и Свети Георги" - рядка чест, която авторът Иън Флеминг е оказал на своя измислен агент.

Крейг склони глава и се усмихна, докато принцеса Ан, облечена във военноморска униформа, постави ордена на лентата му на врата по време на встъпителната церемонията в замъка Уиндзор.

Актьорът получи отличието за изключителния си принос към киното и театъра.

Крейг беше в британската столица за европейската премиера на драмата за убийства "Вади ножовете 2", която закри филмовия фестивал BFI London в неделя.

Това не е първият път, в който Крейг се превъплъщава в ролята на Бонд, като кралското семейство се включва в имитацията. Той облече смокинг, за да заснеме забавен клип с кралица Елизабет II и нейните коргита за церемонията по откриването на Олимпийските игри през 2012 г., чийто домакин беше Лондон.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    5 3 Отговор
    Какъвто и героя, такъв и орденът - фалшива масонска простотия.
  • 2 ДА ИЗМЭТЕМ харвардския ГАЛОSHHH

    4 4 Отговор
    Този е най-смешният и невзрачен "Джеймс Бонд"...