Last news in Fakti

27 Декември, 2021 09:43 6 754 3

Брад Пит впечатли Сандра Бълок в нов филм, в който играят заедно

  • сандра бълок-
  • брад пит-
  • нов филм

"Изгубеният град" тръгва в кината през март

Брад Пит впечатли Сандра Бълок в нов филм, в който играят заедно - 1
Снимкa: Shutterstock

Брилянтната, предпочитаща усамотението авторка Лорета Сейдж (Сандра Бълок) е посветила кариерата си на писане на книги за романтични приключения из екзотични места. Кориците на нейната популярна поредица романи са украсени от красивия, но повърхностен модел Алън (Чанинг Тейтъм), който толкова се е вживял в ролята си, че истински вярва, че е главният герой от историите - Даш. Докато е на промоционално турне за новата си книга, Лорета, която не вярва, че на света може да има нещо по-лошо от това да бъде задълго в компанията на Алън, е отвлечена от ексцентричния милиардер Феърфакс (Даниел Радклиф), който е убеден, че тя може да го отведе до древното съкровище от изгубения град, описан в последния ѝ роман.

Копнеещ да докаже, че притежава всичко необходимо, за да бъде истински герой, а не само образ от страниците на нейните книги, Алън се отправя на мисия да спаси Лорета. Оказали се в центъра на епично приключение в джунглата, нетипичната двойка ще трябва да работи заедно, за да оцелее в борбата с природата и стихиите и да намери древното съкровище преди да е изгубено завинаги, пише dir.bg.

В "Изгубеният град", който тръгва в кината през март, се появява и Брад Пит като агент на специалните служби, дошъл, за да спаси героинята на Бълок, и тя го пита: "Защо си толкова хубав?", а той отвръща: "Баща ми съобщаваше прогнозата за времето по телевизията".

Отдаващ почит на редица класики в жанра като "Романс за камъка", филмът ще предложи на зрителите в кината оригинално преживяване с атрактивни герои, експлозивен екшън, много хумор и не на последно място, доза романтика.

Режисьори на "Изгубеният град" са Адам и Арън Ний (Band of Robbers), които са и сценаристи заедно с Орен Юзил (Внедрени в час 2, Escape Room: Без изход) и Дейна Фокс (How to be Single), по идея на Сет Гордън (Шефове гадняри).


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    3 3 Отговор
    Сандра Бълок мяза вече на Мики Рурк, ако се наредят с Аксел Роуз и Фамке Янсен, 4-та – не може да разбереш от кой пол са с тези операции!

    Коментиран от #2

  • 2 Хайредин Арап Ага

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    Фамке Янсен ,беше яко парче ,но преди години.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.