Last news in Fakti

1 Май, 2022 13:19 1 071 7

Камелия Тодорова представя спектакъла „Моят глас"

  • камелия тодорова-
  • музикален спектакъл-
  • моят глас

„Моят глас” е едно емоционално и вълнуващо пътуване през живота на Камелия Тодорова

Камелия Тодорова ще представи авторския си музикален спектакъл „Моят глас“ за първи път на сцената в Théatro на 12 май след успешната премиера в края на миналата година, съобщи Епицентър.

„Моят глас” е едно емоционално и вълнуващо пътуване през живота на Камелия Тодорова.

Събитието обединява музика, визуални картини и разкази по един неповторим начин. На фона на спомени от живота на Камелия Тодорова ще чуете едни от най-обичаните ѝ песни, сред които „Да е влюбен този свят”, „Ден и нощ”, „Не ме гледай така, момче”, „Прошепнати мечти”, както и най-известните ѝ изпълнения на джаз, рок, соул, фънк и арендби музика. Всичко това се допълва от специално създадено за проекта визуално съдържание.

„В една кариера, както и в самия живот, невинаги всичко не е розово. Има и трудни моменти. Но този спектакъл показва колко е важно човек да не се отказва и да преследва мечтите си. Това, което винаги съм искала да правя с музиката си, е да радвам хората“, споделя Камелия Тодорова.

„Моят глас“ е покана да надникнете в един живот, изпълнен с прекрасна музика, лични истории, емоции, вълнения и неповторимите глас и присъствие на Камелия Тодорова.

Автор на спектакъла е Камелия Тодорова. Зад визуалното съдържание стои Васил Къркеланов. Сценограф е Мариета Ценова. Юлиан Янев е автор на аранжиментите и ръководител на музикалния квартет зад пианото. Останалите музиканти са Щерион Пилидов – китара, Радослав Славчев – бас, Борислав Петров – ударни. Беквокали са Елена Сиракова, Катя Кръстева, Христина Нейкова и Мартин Константинов.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Кеми Тодорова

    4 1 Отговор
    Някой цял живот се лигавят на сцената а други ги величаят за таланти. Тази е от първите. В кюпа с Марияна Попова, която само си мисли,че екласен изпълнител.
  • 3 комунист ☆

    3 1 Отговор
    Жаба с претенции за глас ! Хем дърта хем нахална.Да хваща последното такси 😅 !
  • 4 Гост

    4 1 Отговор
    Тази "пее" като бита котка... УжасТ, кой го смята за певачка това " нещо"?!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Павел пенев

    2 0 Отговор
    И тази като Кирчо про100то избяга навремето в Канада,но след като я въргаляха по барове кръчми и бардаци, разбра колко е талантлива и се завърна но като дисидент. Пази боже от такива културтрегери.
  • 7 въпросче

    0 0 Отговор
    Вече не е ли Кеми Тодорофф?