Last news in Fakti

19 Юли, 2023 07:56 1 308 5

Камелия Тодорова представя проекта "Вечната музика" в Южния парк утре

  • камелия тодорова-
  • sofia summer fest-
  • концерт

Музикалната програма включва любими на поколения джаз стандарти, поп, рок, ритъм енд блус и соул хитове

Камелия Тодорова представя лятно издание на проекта „Вечната музика“. Събитието е на 20 юли в Южен парк II, зад музея „Земята и хората“, в рамките на Sofia Summer Fest, съобщават от екипа на певицата.

Музикалната програма включва любими на поколения джаз стандарти, поп, рок, ритъм енд блус и соул хитове. Камелия Тодорова радва публиката с нов поглед върху класически и съвременни композиции, а проектът „Вечната музика“ непрекъснато се развива, разказват от екипа.

В лятното издание ще има интерпретации на песни на изпълнители от новата музикална история като Марвин Гей, Арета Франклин, Тина Търнър. Ще звучат и песни от репертоара на Камелия Тодорова.

Аранжиментите са на Юлиан Янев (пианист), ръководител на музикалния квартет, в който са Щерион Пилидов – китара, Радослав Славчев – бас, и Георги Марков-младши – ударни.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софийски

    10 2 Отговор
    Какво общо има Камелия Тодорова с вечната музика!?

    Коментиран от #3

  • 2 Хахаха

    5 3 Отговор
    Някога обичаше да я люлят , като малко дете !
  • 3 Механик

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Софийски":

    Ми то там е въпроса.
    Тая едно време стана известна с участието си в един филм и до там и приключи "световно известната" кариера. То не че тоя филм нещо койзнае какво, ама тая поне имаше големи "очи", та ние, келешчетата я зяпахме като невиждали.
    В "зората на демокрацията", понеже тука се видя, че нищо няма да стане от тая, та тя си хвана некакъв тъмникож и се пръждоса в САЩ, уж, за да се развива.
    И точно като "най-кадърния", "недостижимия талант", Мишо Шамара/шипара, така се разви, че почна да кара такси.
  • 4 перхидролената кривоноска

    1 1 Отговор
    разбира не само от кекс, но и от духова музика
  • 5 кеми тодороф

    0 1 Отговор
    пак си спомни българския, защото докато беше в амеУика бързо го забрави. Киряк Стфчовци като нея не липсват.