Last news in Fakti

27 Юли, 2022 16:53 1 858 3

Започнаха снимките на нова българо-американска продукция с Ники Сотиров

  • брас булгарикус-
  • ники сотиров-
  • филм

„Брас Булгарикус” е романтична драма с елементи на откровена комедия

Започнаха снимките на най-новата българо-американска продукция „Брас Булгарикус” - романтична драма с елементи на откровена комедия. Емоционален филм, със сантименти на едно отминаващо време. Историята разказва за група музиканти и техните житейски премеждия по пътя към успеха, обобщи "Нова телевизия".

Режисьор и сценарист е Константин Стоянов. Той е вдъхновен от майсторите на Италианския неореализъм - Течението се характеризира с разказване на истории за хора и социални групи от работническата класа, филмирани в реална среда, вместо в комфорта на филмовите студия.

Актрисата Жанет Иванова влиза в една от главните роли във филма, тази на Яна.

Във филма, а и в живота, Жанет е певица. Нейната героиня създава автентичен фолклор с джаз. Музика, на която актрисата искрено се наслаждава.

Тази история, разказва, както за силата на музиката, така и за любовта,в случая, тази между Яна и един от другите главни герой – Ники, в чийто образ влиза Николай Сотиров.

Явор Веселинов влиза в образа на преподавател по музика, посветил се на каузата да даде шанс на децата.

След снимките в България, екипът се пренася в Америка, където историята на Яна и Ники продължава в САЩ.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да, да

    5 1 Отговор
    А де Ниро дали е успял да се вреди?
  • 2 сила

    10 1 Отговор
    от 32 години насам се правят филми , които се гледат впоследствие само от участниците в тях плюс баба им или най много стринка и чичо от провинцията за да се похвалят в хоремага......това е суровата истина
  • 3 Филмов деец

    5 1 Отговор
    Пак поредната българска боза финансирана от бюджета.