Last news in Fakti

30 Август, 2022 15:33 765 4

Бившият френски президент озвучава анимационен герой

  • франсоа оланд-
  • президент-
  • анимационен герой

Освен известни във Франция актьори, герои в анимационния филм озвучават писателите Амели Нотомб и Фредерик Бегбеде

Бившият френски президент озвучава анимационен герой - 1
Снимкa: Shutterstock

Бившият френски президент Франсоа Оланд озвучава герой в анимационен филм, вдъхновен от комикса "Кремъкът и градът", съобщи в. "Паризиен", позовавайки се на обкръжението на политика, както и на художника Жул.

Това е първият пълнометражен филм на Жул, който вече е създал пет сезона от анимационния сериал "Кремъкът и градът", излъчван по телевизия Арте. Франсоа Оланд и съпругата му актрисата Жули Гайе вече са записали репликите си, допълват от "Дарик".

Франсоа Оланд разкри необичайното си занимание в събота пред в. "Шарант либр". "Той ме молеше от няколко години. Отказвах, защото моментът не беше подходящ. Поиска да озвуча герой няколко минути".

Художникът обича да кани в серията си спортисти, учени, философи, политици. Участвали са и няколко министри на културата. За първи път обаче му гостува президент. "Той следи работата ми", похвали се Жул.

Пълнометражният филм е нещо като фреска на нашето време в палеолитен стил, гласовете се записват предварително и след това се анимират, разказа художникът.

"Има хора, които са повече или по-малко талантливи. Той е умопомрачителен комик. Беше смешен, страхотен", уверява Жул, без да разкрива какъв е героят, озвучаван от Оланд.

Освен известни във Франция актьори, герои в анимационния филм озвучават писателите Амели Нотомб и Фредерик Бегбеде.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    1 0 Отговор
    Той тоя пак е бивш, ама имаме един настоящ президент на една измислена държава, дето свири с оная си работа на пиано и озвучава мечето "намокоеси".
  • 2 Корги

    3 0 Отговор
    Мъпет шоу "Европа"
  • 3 Тодор

    6 0 Отговор
    Това е нищо, комедията тепърва започва. Starring Борел, Мишел, Шолц, Макрон, Столтенберг ...
    Накрая всички ще плачем обаче.Горчиво.
  • 4 Соваж бейби

    3 0 Отговор
    Оланд е с природен талант за комик ,направил е грешка с избора на професията си.Проспа си мандата и само задирваше мадами ,твърде далеко от политиката .Липсват ми много гафовете му по време на срещи , все още правят скечове на негов гръб от миналото .